Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ECONOMIA, HISENDA I INNOVACIÓ

Núm. 126641
Extracte de la Resolució del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació per la qual s’aprova la convocatòria d’ajuts als centres públics de recerca de les Illes Balears per a l’adquisició d’equipament cientificotècnic amb càrrec al factor d’insularitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Podran ser beneficiaris dels ajuts per a l'adquisició de l'equipament objecte d'aquesta convocatòria els centres públics de recerca de les Illes Balears. A efectes d'aquesta convocatòria s'entén per centre públic de recerca:

  • Les universitats públiques.
  • Els organismes públics de recerca (OPI) reconeguts en l'article 47 de la Llei 14/2011, d'1 de juny, de la ciència, tecnologia i innovació.
  • Els instituts, centres, consorcis i infraestructures mixtes de recerca participats pels organismes públics de recerca (OPI) mencionats en la lletra anterior.
  • Els instituts d'investigació sanitària acreditats per l'Institut de Salut Carlos III.

Segon. Finalitat:

L'objecte de la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, és la concessió d'ajuts als centres públics de recerca de les Illes Balears per a l'adquisició., instal·lació i posada en funcionament d'equipament cientificotècnic de darrera generació.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

L'import global màxim dels ajuts és de 2.087.200,00 dels pressuposts de l'any 2024 amb càrrec al Factor d'Insularitat. El cost de cada equipament a adquirir ha d'estar comprès entre els 18.000,00 i els 700.000,00 €.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, a data de la signatura electrònica (26 de febrer de 2024)

La secretaria general de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació Catalina Mir Ferrer Per delegació del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació (BOIB Núm.106, de 29/07/2023)