Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 127000
Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) de 26 de febrer de 2024 per la qual es designa l’òrgan de selecció per els processos selectius d’estabilització mitjançant concurs oposició per l’accés com a personal fix de l’EHIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.Mitjançant resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears de 20 de maig de 2022 es va aprovar l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 que, es va publicar al BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022. En aquesta oferta pública s'oferí:

-una plaça vacant de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda almenys en els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2020, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2.En data 27 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB la resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, mitjançant la qual s'aprovà la convocatòria específica d'aquesta plaça.

3.Havent-se detectat una sèrie d'errades en la resolució de 27 de desembre de 2022, en el BOIB núm. 18 de 9 de febrer de 2023 es va publicar la seva correcció, per establir com a requisit per poder presentar-se a la convocatòria:

-Tenir reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Una vegada redactades i publicades les bases de la convocatòria al BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022, s'ha de procedir a la designació de l'òrgan de selecció d'acord amb la base 6.1 de la convocatòria:

6.1. El tribunal és l'òrgan de selecció encarregat de dur a terme aquest procés selectiu, i estarà format pel president i dos vocals. La secretaria del tribunal, correspondrà a la persona designada per votació d'entre les designades com a vocals d'aquest òrgan. El nomenament d'aquest tribunal es donarà a conèixer en posterior resolució amb la inclusió dels suplents”.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer. Nomenar com a membres de l'òrgan de selecció de bibliotecari/a (Grup C) en la convocatòria del procés d'estabilització de l'EHIB:

PRESIDÈNCIA

Titular: Maria Isabel Sáez Sastre (Secretària General de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports)

Suplent: David Ramos Bestard (Cap de servei de Planificació i Ordenació Turística de la Direcció General de Turisme)

VOCALS

Titular: Juan José Galmés Ginard (Administrador EHIB)

Suplent: Gregori Barceló Llaneras (Gestor de compres de l'EHIB)

Titular: Joan Roca Moll (Cap d'estudis EHIB)

Suplent: Mar Ferrer Roig (Professora d'allotjament de l'EHIB)

Els membres de l'òrgan de selecció s'han d'abstenir d'intervenir-hi si hi concorren els motius que estableix l'article 23.2 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Als efectes de comunicacions i altres incidències, l'òrgan de selecció té la seu al Consorci EHIB, a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus Universitat de les Illes Balears, ctra. Valldemossa km 7,5, 07122 Palma, Illes Balears.

Segon. Publicar aquesta Resolució al BOIB i a la pàgina web de l'EHIB pel seu coneixement.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el Conseller de Turisme, Cultura i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (26 de febrer de 2024)

La directora gerent de l'EHIB Maria Llompart Bibiloni