Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 124887
Resolució del director general de l’Ens Públic de la Radiotelevisió de les Illes Balears, per la qual nomena a la directora de continguts informatius per a la direcció d’informatius i esports de l’EPRTVIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Mitjançant la resolució de data 10 de gener, el director general de l'EPRTVIB va aprovar la convocatòria i les bases per a la selecció pel procediment de lliure designació d'un/a director/a de continguts informatius per a la direcció d'informatius i esports de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

2. En data 13 de gener es varen publicar les bases al tauler d'anuncis de la web de l´EPRTVIB i al BOIB núm. 7 de la mateixa data.

3. Mitjançant la resolució del director general de l´EPRTVIB de data 26 de gener, es va modificar la composició de la comissió de selecció, que es va publicar al BOIB núm. 15, de data 30 de gener.

4. En data 6 de febrer es va publicar l'acord de la comissió de selecció pel qual s'aprovava la llista provisional de persones admeses i excloses.

5. En data 12 de febrer es va publicar l'acord de la comissió de selecció pel qual la qual s'aprovava la llista definitiva de persones admeses i es convocava a les entrevistes.

6. En data 16 de febrer, la comissió de selecció va realitzar les entrevistes obligatòries a tots els candidats, de conformitat amb l'establert a la base 2 f), manco a Cazorla Durán, María del Carmen, que va informar que no es podia presentar a l'entrevista per indisposició.

7. En data 27 de febrer, la comissió de selecció va elaborar, de conformitat amb la base 2 g) una acta final del procés de selecció que va ser elevada al director general de l'EPRTVIB.

Fonaments de dret

1. Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

2. Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental: l'article 22.3 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental.

3. Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s'aprova el Reglament de proveïment de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris al servei de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, en especial els articles 28 a 33, i el procediment general regulat en l'article 3 en tot allò que no sigui incompatible amb les peculiaritats pròpies de la lliure designació.

4. Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la CAIB.

5. Llei 15/2010, de 22 de desembre, de l´Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

6. Bases per a la selecció pel procediment de lliure designació d'un/a director/a de continguts informatius per a la direcció d'informatius i esports a l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears de data 10 de gener.

Per això, vista l'acta final de la comissió de selecció i en exercici de la competència que l'art. 23 de llei 15/2010, de 22 de desembre de l'EPRTVIB atorga al director general de l'EPRTVIB, i , atenent als criteris d'idoneïtat, competència professional i experiència,

 

Resolc

1. Nomenar a la Sra. Silvia Pol Vidal (DNI***954***) com a directora de continguts informatius per a la direcció d'informatius i esports a l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

2. Ordenar la publicació d'aquesta resolució a la pagina web de l´EPRTVIB i al BOIB.

 

Calvià, a la data de la signatura electrònica (27 de febrer de 2024)

El director general de l´EPRTVIB Albert Salas Domínguez

 

Contra aquesta decisió es pot interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà hàbil d'haver fet efectiva la publicació en el BOIB davant aquest mateix òrgan, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Així mateix, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant el jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos, d'acord amb el que preveuen els articles 8.2. a i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.