Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 123377
Resolució del director de l'AETIB per la qual es realitza una correcció d’errades materials advertides a les Resolucions del director de l’Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) per la qual s’aproven les llistes definitives de l’ordre dels aspirants que conformen la BORSA 5, categoria Administratiu, grup C (SICTED), i la BORSA 2, categoria llicenciatura/grau, grup A (Arquitectura), corresponent a la convocatòria d’un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de l’AETIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 26 de 22 de febrer de 2024 es va publicar la Resolució del director de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) per la qual s'aprova la llista definitiva de l'ordre dels aspirants que conformen la BORSA 5, categoria Administratiu, grup C (SICTED), corresponent a la convocatòria d'un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de l'AETIB.

2. En el BOIB núm. 28 de 24 de febrer de 2024 es va publicar la Resolució del director de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) per la qual s'aprova la llista definitiva de l'ordre dels aspirants que conformen la BORSA 2, categoria      llicenciatura/grau, grup A (ARQUITECTURA), corresponent a la convocatòria d'un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de l'AETIB.

3. S'ha advertit d'ambdues Resolucions una errada material atès que no s'ha atorgat prèviament a la constitució del borsí el termini de cinc dies hàbils a les persones interessades per poder presentar les al·legacions amb relació a la llista de puntuacions amb els mèrits comprovats per l'òrgan de selecció.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. Resolució del president de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria d'un procediment extraordinari per a la constitució de borses de personal laboral per cobrir places vacants de diverses categories en l'AETIB i se n'aprova la convocatòria (BOIB núm.145 de 26 d'octubre de 2023)

Per tot això, dicto la següent,

Resolució

Primer. – Corregir l'errada material advertida a les resolucions i atorgar un termini de cinc dies hàbils des de l'endemà d'aquesta publicació a les persones interessades per presentar les al·legacions amb relació a la llista de puntuacions amb els mèrits comprovats per l'òrgan de selecció.

Les al·legacions es realitzaran de forma electrònica a l'apartat habilitat al procediment pertinent de la seu electrònica de l'AETIB:

https://www.caib.es/seucaib/es/200/personas/tramites/tramite/5927630

Segon. – Si durant aquest termini no es produeixin canvis, les resolucions publicades esdevindran definitives. En cas contrari, es tornaran publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'AETIB.

Tercer. - Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'AETIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el president o del director de l'AETIB en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà d'haver publicat la resolució d'acord amb l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears,   en concordança amb l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (27 de febrer de 2024)

El director de l'AETIB Pedro Juan Planas Mulet