Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 122451
Acord del Consell Rector de l’Institut Menorquí d’Estudis de data 07 de desembre de 2023, relatiu a l’aprovació de l’oferta pública d’ocupació de l’Institut Menorquí d’Estudis 2023 (Exp. I0053-2023-000016)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis en reunió de data 7 de desembre de 2023 va aprovar, en aplicació de l'article 20 Dos.4 de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023, l'oferta pública d'ocupació extraordinària de l'Institut Menorquí d'Estudis d'acord amb el detall que es transcriu a continuació, sens perjudici de què es pugui modificar si s'aprova la modificació de les places indicada al punt quart:

Plaça vigent               REL JUR     GRUP             NIVELL

Tècnic superior              LAB            A1                        1

Tècnic mitjà                   LAB            A2                        1

Tècnic mitjà                   LAB            A2                        1

Administratiu                FUNC          C1                        1        

            Total                                                                   4

Contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar els recursos següents:

  • En el termini d'un mes a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant aquest Consell Rector. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no s'hagués notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des que s'hagués interposat. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat Contenciós Administratiu de Palma.
  • En el termini de dos mesos a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma sempre que no s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas s'hauria d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Signat en el lloc i la data que consta en la signatura electrònica (26 de febrer de 2024)

El president Joan Pons Torres (DP núm. 101/2023 del 14.07.2023) (BOIB núm. 99 de 18.07.2023)