Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 122234
Gerència d'Urbanisme. Anunci informatiu de la licitació del concurs de projectes per a la millora de la Plaça Major, plantes inferiors i el seu entorn

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local celebrada en sessió ordinària el dia 21 de febrer de 2024 va adoptar l'Acord d'aprovar l'expedient de licitació i les bases del concurs d'avantprojectes amb intervenció de jurat per a millora de la Plaça Major, plantes inferiors i el seu entorn.

D'acord amb el que estableixen les bases, el termini per a la presentació dels treballs relatius a la Fase I del concurs s'iniciarà a partir de l'aprovació definitiva de la modificació puntual PA22-01, aprovada inicialment mitjançant Acord de Ple de dia 21 de desembre de 2023 (BOIB número 8, de 16 de gener).

No obstant això i atesa l'envergadura de l'objecte del concurs, aquest Ajuntament ha considerat necessari atorgar una publicitat prèvia a l'expedient de licitació per tal que aquells professionals interessats en presentar treballs puguin conèixer la dinàmica i condicionants establerts a les bases als efectes de propiciar una major participació i qualitat en els dissenys a presentar, així com a la formació i organització dels equips multidisciplinaris requerits.

Una vegada aprovada definitivament l'aprovació puntual del PGOU PA22-01, es durà a terme l'oportuna publicació de l'anunci de licitació en la plataforma corresponent i s'iniciaran els terminis per a la presentació de la documentació relativa a la Fase I. Qualsevol documentació presentada abans d'aquest moment serà rebutjada.

L'expedient (memòria, bases i altra documentació tècnica) es pot consultar a la següent adreça web de l'Ajuntament de Palma:

https://seuelectronica.palma.cat/es/web/seuelectronica/anuncios-del-ayuntamiento-de-palma-y-organismos-municipales

La documentació relativa a l'aprovació inicial de modificació de Pla General d'Ordenació Urbana PA22-0001 es pot consultar a la següent adreça web:

https://ajtpalma.sharepoint.com/:f:/s/Planejament/EoUqPC4Zwi1HvQx4SQMLAJ0B_tpX39GLohPwM9sIk94ERA?e=cfowvo

 

Palma, en la data de signatura electrònica (27 de febrer de 2024)

El cap del Departament de la Gerència d'Urbanisme Per delegació del secretari Guillem Balaguer Mayol