Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 119463
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es modifica la composició del Tribunal Qualificador del procés d’estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari del subgrup A1 de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de 24 d'agost de 2023, es varen designar els Tribunals Qualificadors del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 119, de 29 d'agost).

2. La senyora Margalida Buades Feliu vocal sisena titular del tribunal del subgrup A1 dels cossos d'administració especial, ha presentat causa d'abstenció justificada per formar part del tribunal qualificador.

 

En conseqüència, es procedeix a nomenar com a vocal titular sisena a la persona que n'ocupava la suplència i nomenar una altra vocal sisena suplent en substitució seva.

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga de l'article 6.3.c) de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició del tribunal del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari del subgrup A1 de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocat mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre), i nomenar el nou membre en substitució de l'anterior en els termes següents:

Subgrup A1. Tribunal Qualificador per els cossos d'administració especial

-Vocal sisè/na.Suplent: Margarita Cladera Bohigas, del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat farmàcia.

Titular: Maria Gasol Valls, del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat veterinària.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrónicament: 23 de febrer de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens