Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 117871
Extracte de la Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per donar suport a les activitats d’estudis locals que se celebrin a les Illes Balears durant l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 745413

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

1.1. En són beneficiaris:

a) Associacions i entitats sense ànims de lucre. Les persones jurídiques dels sectors de la investigació, les humanitats, la història, la cultura, les arts, la música, la literatura, l'esport, entre d'altres, que puguin dur a terme l'organització i la producció de jornades d'estudis locals, com també la seva edició o digitalització de les actes.

b) Els ajuntaments de les Illes Balears, com també els organismes públics que en depenen, que organitzin aquest tipus d'esdeveniments.

1.2. No hi poden optar els projectes que obtenguin una ajuda pel mateix concepte de l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears, l'Institut Ramon Llull o del Govern de les Illes Balears.

Segon. Objecte i finalitat

2.1. Aquesta convocatòria té per objecte contribuir a la promoció de les jornades d'estudis locals de les Illes Balears i a l'edició i digitalització de les publicacions que es desprenguin d'aquestes jornades, durant el període comprès entre els dies 1 de desembre de 2023 i 31 de desembre de 2024.

2.2. S'estableixen tres línies de subvenció:

a) Suport a l'organització i producció de jornades d'estudis locals (presencials i/o virtuals) en l'àmbit de les ciències socials a qualsevol municipi de les Illes Balears.

b) Suport a l'edició de les actes de les jornades d'estudis locals en l'àmbit de les ciències socials duites a terme a qualsevol municipi de les Illes Balears.

c) Suport a la digitalització de les actes, passades o presents, de les jornades d'estudis locals en l'àmbit de les ciències socials duites a terme a qualsevol municipi de les Illes Balears.

2.3. No es poden subvencionar projectes que vulnerin els drets dels col·lectius LGTBI, els drets de les dones o els drets humans.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de la consellera d'Educació i Cultura d'1 de juliol de 2009 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol de 2009).

Quart. Import i imputació pressupostària

El crèdit assignat a aquesta convocatòria és de 25.000 € (vint-i-cinc mil euros), amb càrrec al capítol IV del pressupost de l'Institut d'Estudis Baleàrics per a 2024.

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds, adreçades a l'IEB, comença l'1 de març de 2024 i romandrà obert fins al 16 de setembre de 2024.

 

(Signat electrònicament: 23 de febrer de 2024)

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics Jaime Bauzá Mayol