Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 117868
Extracte de la Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per donar suport a les activitats de projecció exterior de les arts escèniques de les Illes Balears per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 745430

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

1.1. Pel que fa al suport als professionals de les arts escèniques al qual fa referència el punt 2.2.a), en són beneficiàries les persones físiques (creadors, productors, distribuïdors o agents culturals), les associacions, les comunitats de béns i altres persones jurídiques sense ànim de lucre de l'àmbit de les arts escèniques en general, independentment de la seva residència fiscal, així com els consells insulars, les entitats locals i els ens del sector públic que en depenen, sempre que organitzin activitats amb professionals de les arts escèniques de les Illes Balears.

També en són beneficiàries les agrupacions de persones físiques o jurídiques, o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat que, tot i no tenir personalitat jurídica, puguin dur a terme els projectes, les activitats o els comportaments o estiguin en la situació que motiva la concessió de la subvenció.

1.2. Pel que fa al suport a les activitats de projecció exterior per part d'estructures professionals de les arts escèniques al qual fa referència el punt 2.2.b), en són beneficiaris els professionals autònoms i les empreses de l'àmbit de les arts escèniques, independentment de la seva residència fiscal, sempre que organitzin activitats amb professionals de les Illes Balears.

Segon. Objecte i finalitat

2.1. Aquesta convocatòria té per objecte contribuir a la projecció exterior de les arts escèniques de les Illes Balears de caràcter professional per a les activitats corresponents al període comprès entre el 16 de setembre de 2023 i el 15 de setembre de l'any 2024, amb la finalitat de fomentar l'intercanvi i la relació cultural entre les illes i entre les Illes Balears i l'exterior.

2.2. S'estableixen dues línies de subvenció de suport a activitats de projecció exterior de professionals de les arts escèniques de les Illes Balears, organitzades fora de l'illa de residència:

  • Línia a) de mobilitat, la qual inclou exclusivament despeses de mobilitat.
  • Línia b) de promoció exterior, la qual pot incloure despeses de mobilitat i també despeses de promoció exterior.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de la consellera d'Educació i Cultura d'1 de juliol de 2009 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol de 2009).

Quart. Import i imputació pressupostària

4.1. El crèdit assignat a aquesta convocatòria és de 340.000 € (tres-cents quaranta mil euros), amb càrrec al capítol 4 del pressupost de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 2024.

4.2. L'import global que comprèn aquesta convocatòria es distribueix en les línies d'ajudes següents:

  • Línia a): 100.000 € (cent mil euros).
  • Línia b): 240.000 € (dos-cents quaranta mil euros).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds, dirigides a l'IEB, comença l'1 de març de 2024 i romandrà obert fins al 15 de setembre de 2024.

 

(Signat electrònicament: 23 de febrer de 2024)

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics Jaime Bauzá Mayol