Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 117722
Modificació canvi delegacions competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del previst a l'article 44 del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre pel s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, es fa públic que amb data 21 de febrer de 2023, s'ha dictat el següent Decret de l'Alcaldia:

DECRET.- Considerant convenient la modificació d'algunes de les delegacions realitzades mitjançant Decret número 2023-5709 de data 22 de juny de 2023, mitjançant el present i en us de les facultats que em confereix la legislació vigent en matèria de Règim Local, en concret els articles 25 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre municipal i de règim local de les Illes Balears en relació als articles 21 i 23.4 de la Llei 7/1985 de Bases de Règim Local i 52 i següents del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals i de conformitat al previst a l'article 114 del citat RD 2568/1986 de 28 de novembre en el que s'estableix que la revocació o modificació de les delegacions haurà d'adoptar-se amb les mateixes formalitats que les exigides pel seu atorgament

RESOLC:

PRIMER.- Revocar la delegació genèrica efectuada amb data 22 de juny de 2023 al Regidor Sr. Jordi Grivé Cardona, relativa a la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l'Ajuntament en matèria de neteja d'edificis.

SEGON.- Delegar en el Regidor, Sr. Juan Clapés Ribas, el coneixement previ, la preparació dels acords i la direcció interna i gestió dels serveis que presta l'Ajuntament en matèria de neteja d'edificis.

L'anterior delegació no inclou la facultat de resoldre mitjançant actes que afecten a tercers, sense perjudici de les delegacions de firma que es puguin acordar.

TERCER.- Revocar la delegació efectuada amb data 22 de juny de 2023 al Regidor Manuel Jiménez Roig en matèria de gestió dels serveis i assumptes en matèria de platges.

QUART.- Delegar en el Regidor, Sr. Ruben Sousa Muñoz, el coneixement previ, la preparació dels acords i la direcció interna i gestió dels serveis que presta l'Ajuntament en matèria de platges, inclosa la representació de l'Ajuntament en els actes relacionats amb l'anterior atribució.

L'anterior delegació no inclou la facultat de resoldre mitjançant actes que afecten a tercers, sense perjudici de les delegacions de firma que es puguin acordar.

CINQUÈ- Que es doni compte del present Decret al Ple de la Corporació, es notifiqui als Regidors i es procedeixi a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la data de signatura del mateix.

Eivissa

L'ALCALDE,                                                                     En don fe

                                                                          EL SECRETARI-ACCTAL.,

(document signat electrònicament al marge) (document signat electrònicament al marge)

 

Document signat electrònicament al marge (23 de febrer de 2024)

El secretari acctal Joaquim Roca Mata