Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 117423
Resolució pel qual es declara desert el procés de selecció per cobrir una plaça d’arquitecte/a, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins la OPE per a l’estabilització de l’ocupació temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució pel qual es declara desert el procés de selecció per cobrir una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià

Expedient: 478/2022

Procediment: estabilització

Arquitecte/a superior

DECRET DE BATLIA

Atès que aquest Ajuntament va aprovar i publicar l'Oferta Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal corresponent a la plaça a jornada parcial de treballador/a social amb data 28 de maig de 2022 i Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 69.

En execució de l'Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal, s'ha proposat convocar, amb caràcter excepcional, pel sistema de concurs-oposició, aquelles places estructurals que, reunint els requisits establerts de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, haguessin estat ocupades amb caràcter temporal de forma ininterrompuda almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020.

Atès el Decret núm. 343/2022, de 29 de novembre, d'aprovació de la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià.

Vista la publicació de la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 158, de 6 de desembre de 2022, així com de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado de data 23 de desembre de 2022.

Atès el Decret núm. 149/2023 de data 16 de març de 2023, pel qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte/a superior, a jornada parcial, funcionari de carrera, pel sistema extraordinari de concurs-oposició i es designen les persones membres del tribunal qualificador.

Atès el Decret núm. 186/2023 de data 5 d'abril de 2023, pel qual s'aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu per cobrir una plaça d'arquitecte superior d'administració especial, a jornada parcial, funcionari de carrera, pel sistema extraordinari de concurs-oposició.

Atès el Decret núm. 463/2023 de data 13 de setembre de 2023, pel qual s'aprova la puntuació definitiva del concurs-oposició i es requereix a l'aspirant amb major puntuació, Pedro Luis Cabrer Rivera, a l'entrega de la documentació referida a la Base vuitena, publicat en el BOIB núm. 128 de dia 16 de setembre de 2023.

Atès el Decret de Batlia núm. 651/2023 de dia 4 de desembre de 2023 pel qual s'acorda:

PRIMER. Nomenar al senyor Pedro Luis Cabrer Rivera, provist de DNI ***8052**, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Deià, com a Arquitecte Superior d'administració especial, amb la jornada laboral del 20%, categoria A1 i codi a la relació de llocs de feina 02, per haver estabilitzat la plaça pel sistema extraordinari de concurs-oposició, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per l'estabilització de personal temporal.

SEGON. La persona nomenada haurà de prendre possessió de la plaça en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, tret de causa justificada.

TERCER. Fer constar la impossibilitat de constituir la borsa de treball de la plaça d'arquitecte superior atès que no hi ha més persones aspirants en el procés de selecció de referència.

QUART. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.”

Atès la publicació del Decret de nomenament en el BOIB núm. 166, de dia 7 de desembre de 2023, pel qual s'atorguen 3 dies hàbils per a la presa de possessió de l'interessat, això és des del dia 11 de desembre fins el dia 13 de desembre de 2023.

Atès que l'interessat no ha efectuat la presa de possessió en temps i forma, i no havent-se complert el requisit de l'art. 62.1.d) del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Així, l'únic aspirant nomenat en el procés de selecció de referència no ha adquirit la condició de funcionari de carrera exigit en l'art. 62.1.d) de l'EBEP, pel qual la plaça d'Arquitecte queda desert, ja que no hi ha més aspirants que hagin superat el procés de selecció.

Atès l'informe jurídic de la Secretaria municipal de dia 15 de febrer de 2024.

D'acord amb les atribucions que em confereix la legislació vigent en matèria de règim local, i concretament d'acord amb l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

RESOLC

PRIMER. Deixar sense efectes el nomenament del senyor Pedro Luis Cabrer Rivera, provist de DNI ***8052**, com a Arquitecte Superior de l'Ajuntament de Deià, aprovat per Decret de Batlia publicat en el BOIB núm. 651/2023 de dia 4 de desembre de 2023 i publicat en el BOIB núm. 166, de dia 7 de desembre de 2023, per no haver complert el requisit exigit en l'article 62.1.d) de l'EBEP i no haver adquirit així la condició de funcionari de carrera.

SEGON. Declarar desert el procés de selecció per cobrir una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià (BOE núm. 307 de dia 23 de desembre de 2022).

TERCER. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el que disposen els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Deià, en la data de la signatura electrònica (22 de febrer de 2024)

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll