Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 117185
Acord de la Junta de Govern Local de data 19.02.2024 d'ampliació del termini d'informació pública del Pla Especial del Port d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat al previst a l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 19/02/2024, ha adoptat, entre altres, el següent ACORD:

En data 19 de desembre de 2023, la Junta de Govern Local va aprovar inicialment la documentació del Pla Especial del Port d'Eivissa i l'estudi ambiental estratègic presentada el 4/12/2023 ( Reg. Entrada núm. 19775).

El Pla Especial del Port d'Eivissa, juntament amb la documentació corresponent a la seva tramitació ambiental, es troba en període d'informació pública durant un termini de 45 dies hàbils desde la publicació del corresponent anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 175 de data 28/12/2023.

En data 6/2/2023, l'Associació provincial d'empresaris d'activitats marítimes de les Illes Balears, ha sol·licitat una ampliació del termini per a la presentació d'al·legacions, atesa la complexitat i extensió del Pla Especial, i a fi de possibilitar la presentació d'un escrit conjunt d'al·legacions per part dels associats usuaris del port.

L'article 32.1 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques disposa que l'Administració, excepte precepte en contra, pot concedir d'ofici o a petició dels interessats una ampliació dels terminis establerts que no excedeixi la meitat d'aquests, si les circumstàncies ho aconsellen i amb això no es perjudiquen drets de tercer.

Atesa la importància del Pla Especial del Port d'Eivissa i a fi de possibilitar la màxima participació de la ciutadania i el teixit social i empreseral en el procediment d'elaboració i aprovació del Pla Especial, es considera convenient una ampliació del termini d'exposició pública del mateix, sense que aquesta ampliació del termini perjudiqui cap dret de tercers.

En conseqüència, de conformitat al previst a l'article 32.1 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es proposa l'adopció del següent ACORD:

PRIMER.- Ampliar en 15 dies hàbils, el termini d'informació pública del Pla Especial del Port d'Eivissa i de la documentació corresponent a la seva tramitació ambiental.

SEGON.- Que es procedeixi a la publicació de l'acord d'ampliació del termini per a la presentació d'al·legacions al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un diari dels de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa.

TERCER.- Comunicar els anteriors acords a l'Autoritat Portuària de les Illes Balears.

Així mateix, s'informa que durant el termini d'exposició pública l'expedient podrà consultar-se a les oficines del departament municipal d'Urbanisme situades a Plaça d'Espanya, 1, de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores, i al taulell d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa, https://eivissa.sedelectronica.es.

 

(Signat electrònicament: 23 de febrer de 2024)

El secretari-acctal Joaquim Roca Mata