Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 112510
Resolució del director gerent del FOGAIBA per la qual s'aprova la llista d’aspirants que han superat el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits i s'adjudiquen els llocs de feina de l'especialitat agrícola del grup B

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per resolució del director gerent de 16 de desembre de 2022 (BOIB núm. 167, de 24 de desembre) es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA).

2. En data 8 de març del 2023 es va publicar la llista definitiva de les persones admeses i excloses.

3. Posteriorment, el 5 d'abril, es va publicar la resolució del director gerent del FOGAIBA per la qual s'aproven les llistes informatives de l'ordre dels aspirants de les especialitats del grup B del procés extraordinari d'estabilització per concurs de mèrits per cobrir places de personal laboral d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació.

En aquesta resolució es va aprovar la relació d'aspirants en el percentatge igual al 120% del nombre de places convocades per a cada especialitat i es va atorgar a aquests aspirants un termini de 10 dies hàbils per presentar la documentació acreditativa dels requisits i mèrits al·legats a la declaració responsable de la sol·licitud i l'elecció dels llocs de feina de l'especialitat a la qual es presenten per ordre de preferència.

4. Revisada la documentació per part del tribunal i resoltes les al·legacions presentades a les llistes provisionals, el 16 de juny del 2023 es va publicar la llista definitiva amb les puntuacions que havien obtingut els aspirants de l'especialitat agrícola.

5. En data 20 de febrer de 2024 ha tingut entrada al registre de FOGAIBA una instància presentada per l'aspirant que ocupa el tercer lloc a la llista definitiva de puntuacions de l'especialitat agrícola del grup B, mitjançant la qual renuncia a la sol·licitud de participació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits.

Per tot el que s'ha exposat, i a proposta del tribunal designat per resolució del director gerent de 17 de gener de 2023 (BOIB núm. 9, de 19 de gener), dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Aprovar les llistes definitives d'aspirants que han superat el procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits corresponents a l'especialitat agrícola del grup B del FOGAIBA i adjudicar els llocs de feina oferts a les persones que figuren a les llistes atès l'ordre de prelació i sense necessitat de realitzar desempat.

Especialitat agrícola

Nom

DNI

Lloc de feina adjudicat

Gayá Suñer, Bartolomé

***5068**

L02550004

Andreu Cortes, Rodolfo

***1352**

L02550001_1

Vázquez Muñoz, Patricia

***9876**

L02550001_4

Segon. Amb les persones que figuren a l'apartat anterior que ja es troben prestant serveis al FOGAIBA, com a personal laboral, es durà a terme la novació contractual corresponent. Amb l'altre aspirant es subscriurà el contracte corresponent.

Tercer. Ordenar la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

​​​​​​​Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que estableixen l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (21 de febrer de 2024)

El director gerent del FOGAIBA Joan Josep Coll Bibiloni