Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 99720
Acord del Consell de Govern de 16 de febrer de 2024 de correcció d’errades de l’Acord del Consell de Govern de 2 de febrer de 2024 mitjançant el qual s’aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal laboral de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 2 de febrer de 2024 el Consell de Govern va aprovar Acord del Consell de Govern de 2 de febrer de 2024 mitjançant el qual s'aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal laboral de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Posteriorment s'han detectat unes errades materials en l'annex de l'Acord, errades que escau rectificar.

Per una altra banda, l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els actes que cursa.

Així mateix, de conformitat amb l'article 56.3 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i amb l'article 19 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, aquests tipus d'error es poden esmenar.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en la sessió de 16 de febrer de 2024, adoptà entre d'altres l'Acord següent:

Primer. Corregir l'annex de l'Acord del Consell de Govern de 2 de febrer de 2024 mitjançant el qual s'aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal laboral de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 17, de 3 de febrer de 2024) en els termes que figuren a l'annex.

Segon. Publicar aquest Acord i l'annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 16 de febrer de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens

Documents adjunts