Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 98504
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es corregeixen els errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s’aprova la llista de persones que han superat el concurs extraordinari derivat de l’oferta d’ocupació pública addicional d’estabilitat ordinària i excepcional d’estabilitat per cobrir places vacants a la categoria farmacèutic/farmacèutica d’àrea d’atenció primària del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 3 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB núm. 157 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'1 de desembre de 2022 per la qual s'aproven les bases generals i el barem de mèrits que han de regir les convocatòries dels processos de selecció per mitjà de la modalitat de concurs extraordinari derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Aquesta Resolució es va modificar per mitjà de la Resolució de 28 de febrer de 2023 (BOIB núm. 27, de 2 de març de 2023).

3. El 20 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB núm. 165 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 de desembre de 2022 per la qual s'aproven i publiquen les convocatòries específiques de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivats de la oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, de la categoria farmacèutic/farmacèutica d'àrea d'atenció primària, per accedir a places vacants de personal estatutari fix dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

4. El 14 de desembre de 2023 es va publicar en el web www.ibsalut.es la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 13 de desembre de 2023 per la qual s'aprova la llista de candidats que havien superat el procés selectiu i es publiquen les places que s'oferien perquè les persones dels annexos 2 i 3 triassin plaça per ordre de preferència.

5. El 27 de gener de 2024 es va publicar al BOIB núm. 13, la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de gener de 2024 per la qual es va nomenar personal estatutari fix i es van adjudicar places a les persones que havien superat el concurs extraordinari per cobrir places vacants de la categoria farmacèutic /farmacèutica d'àrea d'atenció primària del Servei de Salut convocat per mitjà de la Resolució de 12 de desembre del director general del Servei de Salut de les Illes Balears.

6. S'ha advertit un error en l'annex 4 de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 13 de desembre de 2023, de manera que es van oferir 4 places als Serveis Corporatius quan s'haurien d'haver ofert dues places a la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i dues places als Serveis Corporatius.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les administracions públiques també poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents als seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Corregir l'error observat en l'annex 4, «Llista d'adjudicació del torn lliure», de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 13 de desembre de 2023, publicada el 14 de desembre de 2023 en el web www.ibsalut.es, de la manera següent:

On diu

Descripció

Núm. places

Illa

Serveis Corporatius

4

Mallorca

ha de dir

Descripció

Núm. places

Illa

Serveis Corporatius

2

Mallorca

Gerència Atenció Primària de Mallorca (àrea)

2

Mallorca

2. Deixar sense efecte la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de gener de 2024 per la qual es va nomenar personal estatutari fix i es van adjudicar places a les persones que havien superat el concurs extraordinari per cobrir places vacants de la categoria farmacèutic/farmacèutica d'àrea d'atenció primària del Servei de Salut convocat per mitjà de la Resolució de 12 de desembre del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm.13, de 27 de gener de 2024).

3. Obrir un nou termini de deu dies hàbils per seleccionar les places oferides en l'annex 4 d'aquesta Resolució, comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per ordre de preferència, tant les persones que han superat el concurs extraordinari (que figuren en l'annex 2 de la Resolució de 13 de desembre de 2023), com les persones indicades en la llista complementària (que figuren en l'annex 3 de la mateixa Resolució de 13 de desembre de 2023). Les places s'han d'escollir electrònicament i determinant per a totes i cadascuna un número d'ordre de més a menys interès.

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web www.ibsalut.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 15 de febrer de 2024)

El director general del Servei de Salut Per delegació de la consellera de Presidència i Administracions Públiques (BOIB núm. 109, de 05/08/2023)