Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 97554
Resolució de la Batlia de la delegació de competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir una vacant de la categoria de policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Necessitat a satisfer:

Per raons d'eficàcia, eficiència i economia, i agilitzar el procés de selecció per cobrir una plaça vacant de la categoria de policia local en la plantilla de personal d'aquest Ajuntament, davant la mancança d'efectius policials i de mitjans tècnics i de recursos humans.

Atès que la necessitat anteriorment exposada es pot satisfet a través de la delegació de competències a favor de l'Escola Balear d'Administració Pública.

A la vista dels antecedents següents:

-Informe tècnic del cap en funcions de la policia local de Sóller de dia 12 de febrer de 2024.

-Provisió d'Alcaldia de dia 13 de febrer de 2024.

-Resolució de la Consellera de Presidència i Administracions Públiques de 9 de febrer de 2024 de convocatòria perquè els ajuntaments deleguin a l'Escola Balear d'Administració Pública les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la policia local i les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de policia local, publicada en el BOIB núm. 21 de 13 de febrer.

Examinada la documentació que l'acompanya, i de conformitat amb l'establert en l'article 21.1.s) de la Llei 7/1985, de 2 de abril, reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER.La delegació de la gestió del procés selectiu per cobrir una plaça vacant de la categoria de policia local de la plantilla d'aquest Ajuntament de Sóller a favor de la conselleria competent en matèria de coordinació de policies locals,mitjançant l'EBAP, concretament per a:

a) Aprovar les bases i la gestió del procés selectiu.

b) Dur a terme tots els actes materials i jurídics que integren el procediment d'oposició segons les bases de la convocatòria i les normes sobre policies locals i funció pública aplicables.

SEGON. La present delegació de competències s'executarà d'acord amb els termes exposats en l'esmentada Resolució de la Consellera de Presidència i Administracions Públiques de 9 de febrer de 2024 a dalt indicada.

TERCER. Notificar els presents Acords a l'Escola Balear d'Administració Pública als efectes pertinents.

QUART. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la delegació de la competència.

 

(Signat electrònicament: 15 de febrer de 2024)

El batle Miguel Nadal Vaquer