Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 96092
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’exclou a l’aspirant E.B.M, del procés d’estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari del cos auxiliar de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 es va aprovar la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre).

2. Mitjançant sengles Resolucions de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat del 4 i de l'11 de novembre de 2022 es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb expressió de la causa d'exclusió, del procés esmentat.

3. Mitjançant la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat de 25 de novembre es varen aprovar llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d'exclusió, del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 155, de 29 de novembre).

L'aspirant E.B.M. consta com a persona admesa en el procés selectiu del cos auxiliar Mallorca, reserva de persones amb discapacitat.

4. Atès que E.B.M. no compleix un dels requisits establerts en la base 13.3 de la convocatòria, el tribunal qualificador, prèvia audiència a la persona interessada, ha acordat, en sessió de 14 de febrer de 2024, proposar-ne la seva exclusió a la consellera de Presidència i Administracions públiques pels motius que els hi seran comunicats oportunament, dels cos auxiliar Mallorca, reserva de persones amb discapacitat.

Fonaments de dret

1. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i la Llei 3/2003, de 26 de març, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

3. Article 19 de la La Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 49, de 3 d'abril de 2007).

4. Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

5. Article 29 del Decret 27/1994, d'11 de maig, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes balears.

6. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El Decret 36/2004, de 16 d'abril, pel qual es regula l'accés, la promoció interna i la provisió de llocs de treball de persones amb discapacitat a la funció pública de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

8. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB número 122 de 17 de setembre) per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

 

RESOLUCIÓ

1. Excloure definitivament la persona aspirant E.B.M. del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari del cos auxiliar Mallorca, reserva de persones amb discapacitat, de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears d'acord amb el què es disposa a continuació:

LLISTES DEFINITIVES PERSONES EXCLOSES

COSSOS GENERALS

CONCURS OPOSICIÓ COS AUXILIAR MALLORCA RESERVA PERSONES AMB DISCAPACITAT

NOM

DNI

MOTIUS D'EXCLUSIÓ

E.B.M.

***8910*

NO APTE

2. Modificar, en els termes establerts en el punt anterior, les llistes definitives d'admesos i exclosos del procés esmentat, aprovades per resolució de 25 de novembre de 2022 (BOIB núm. 155, de 29 de novembre de 2022).

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la Seu electrònica www.caib.es i en el Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 14 de febrer de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens