Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 94539
Extracte de la resolució de la consellera executiva de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, de 14 de febrer de 2024 per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions en espècie per a promocionar el vi de Mallorca a la fira ProWein 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 743864

“De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

Poden acollir-se a aquesta convocatòria els cellers que pertanyin a les dues denominacions d'origen de Mallorca: la DO de Binissalem i la DO del Pla i Llevant, així com aquells  cellers que pertanyin a les tres indicacions geogràfiques protegides de la illa:  IGP Vi de la terra de Mallorca, IGP Vi de la terra Serra de Tramuntana-Costa Nord i IGP Vi de la terra Illes Balears, sempre que tinguin el seu domicili fiscal a l'illa de Mallorca.

A més de l'anterior, hauran de complir els següents requisits:

1)  Disposar d´una producció mínima de 40.000 etiquetes en els anys 2022-2023.

2)  Exportar un mínim de 3.000 litres en els anys 2022-2023.

3) Haver participat en alguna de les següents fires en el últims 5 anys; Fenavin. Barcelona Wine Week, London Wine Fair, Prowein.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és fixar els criteris i el procediment de concessió de les subvencions adreçades a promocionar el vi de Mallorca a la fira ProWein 2024, que es durà a terme a la ciutat alemanya de Düsseldorf entre el 10 i el 12 de març de 2024, mitjançant la participació dels cellers beneficiaris d'aquestes subvencions en espècie.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm.21, de 18 de febrer de 2017 i BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018).

Quart. Quantia

La convocatòria té caràcter anual i l'import màxim que s'hi destina és de 54.000 euros, que es finançarà amb càrrec a l'aplicació pressupostària 65.43110.47900. Els beneficiaris obtindran una subvenció en espècie consistent en el dret d'ús d'un espai en l'estand llogat pel Consell Insular de Mallorca en el recinte on es celebra la fira Prowein, a més de l'ús de determinats estris per poder dur a terme les tasques de promoció (mobiliari; geleres, copes...)

Cinquè. Termini per a la presentació de sol·licituds

D'acord amb el que disposa l'art. 30 de LPACAP, el termini per a presentar les sol·licituds serà quinze (15) dies hàbils comptadors des de l'endemà del dia de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les illes Balears; i atès que els beneficiaris són persones jurídiques obligades a relacionar-se electrònicament amb l'administració, les sol·licituds s'han de presentar exclusivament per via telemàtica a través del registre electrònic, accessible des de la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net).

Sisè. Altres dades

Seran beneficiaris de les subvencions en espècie els 10 cellers que obtinguin la millor puntuació de conformitat amb els criteris de l'apartat 12 de la convocatòria.

L'acreditació dels mèrits avaluables se realitzarà mitjançant certificat expedit per la Denominació d'Origen o la Identitat Geogràfica Protegida a la qual pertanyin els sol·licitants.

Aquesta convocatòria està reflectida en el Pla estratègic de subvencions del Consell Insular de Mallorca per a l'any 2024.

El model normalitzat de sol·licitud i la documentació que s'hi ha d'acompanyar es troba disponible a la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca

 

(Signat electrònicament: 14 de febrer de 2024)

El secretari tècnic de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local Diego de la Fuente Rama (Per delegació del conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local BOIB núm. 103 de 22-07-19)