Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI, MOBILITAT I INFRAESTRUCTURES

Núm. 91246
Resolució del conseller executiu de Territori, Mobilitat i Infraestructures per la qual es designa el Tribunal Qualificador de la convocatòria 2024 per obtenir, a Mallorca, l’acreditació professional de personal d’admissió i control d’ambient intern en les activitats d’espectacles públics i recreatives de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us comunic que el 6 de febrer, el conseller executiu de Territori, Mobilitat i Infraestructures va dictar la resolució següent

« Antecedents

1.  En data 16 de desembre de 2023, es va publicar en el Butlletí oficial de les Illes Balears (BOIB núm.170), la Resolució del conseller executiu de Territori, Mobilitat i Infraestructures de 5 de desembre, per la qual es va aprovar la convocatòria 2024 i les bases per obtenir, a Mallorca, l'acreditació professional del personal d'admissió i control d'ambient intern en les activitats d'espectacles públics i recreatives de les Illes Balears.

2.  L'article 19.2 del Reglament regulador dels serveis d'admissió i control d'ambient intern en les activitats d'espectacles públics i recreatives, en l'àmbit de Mallorca indica que la convocatòria ha d'establir la composició del tribunal i la base 7 de la convocatòria esmentada, referent al Tribunal qualificador nomena les persones membres del tribunal tant titulars com a suplents, encara que alguns de ells de forma genèrica.

3.   Les dates de les proves avaluadores previstes per a l'any 2024 i els terminis per presentar la declaració responsable per inscriure's són:

*  del 15 al 26 de gener de 2024 (ambdós inclosos), per a la primera prova de 23 de febrer.

*  del 2 al 15 d'abril de 2024 (ambdós inclosos), per a la segona prova de 17 de maig.

Per tant es fa necessari designar específicament les persones membres del tribunal que s'ha de constituir per tal de valorar les declaracions responsables i publicar les llistes, provisionals així com les definitives, de persones aspirants admeses i excloses a les proves avaluadores i la tramitació dels expedients corresponents.

Fonaments de dret

1.  Reglament regulador dels serveis d'admissió i control d'ambient intern en les activitats d'espectacles públics i recreatives, en l'àmbit de Mallorca.

2.  Convocatòria 2024 per obtenir, a Mallorca, l'acreditació professional del personal d'admissió i control d'ambient intern en les activitats d'espectacles públics i recreatives de les Illes Balears.

3.  Vigent Decret d'organització del Consell Insular de Mallorca.

Resolució

1.  Nomenar les persones membres del tribunal qualificador per a la convocatòria 2024 per obtenir, a Mallorca, l'acreditació professional del personal d'admissió i control d'ambient intern en les activitats d'espectacles públics i recreatives de les Illes Balears.

Presidència:

Titular: Sr. Rafael Oliver Barros, director insular d'Activitats.

Suplent: Sr. José Penadés Bernal, secretari tècnic de Territori, Mobilitat i Infraestructures.

Vocalies:

Titular 1: Sra. Montserrat Molins Duran, cap de la Secció d'Activitats.

Suplent: Sra. Gemma Cartagena Molina, administrativa del Servei d'Activitats.

Titular 2: Sra. María José García Martínez, tècnica del Servei d'Activitats.

Suplent: Sra. María Rosario Rodríguez Valero, auxiliar administrativa del Servei d'Activitats.

Secretaria:

Titular:   Sr. Jordi Fiol Garcies tècnic Jurídic del Departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures, amb veu i sense vot.

Suplent: Sra. Catalina Comella Bosch tècnica Jurídica de la Direcció Insular d'Activitats, amb veu i sense vot.

2.  Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la Seu electrònica i en el tauler d'edictes electrònic del Consell de Mallorca.

3.  Notificar aquesta Resolució a les persones nomenades, fent-los saber que la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions constitueix un deure del personal funcionari.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant aquest conseller executiu o davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la desestimació del recurs.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu que correspongui sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

 

Palma, a 7 de febrer de 2024

El secretari tècnic de Territori, Mobilitat i Infraestructures José Penadés Bernal