Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 91148
Nomenament dels membres de la Junta Arbitral del Transport d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que mitjançant Decret de Presidència del Consell Insular d'Eivissa núm. 2024000091, de 8 de febrer de 2024, s'ha resolt el següent:

PRIMER.-

MODIFICAR el Decret de Presidència núm. 2023000919, de 15 de novembre de 2023, només pel que fa a la designació de la persona titular que ha d'ocupar la Secretaria de la Junta Arbitral de Transports del Consell Insular d'Eivissa, mantenint la resta dels membres que la componen, per ta l de designar, com a secretària titular, la senyora Natalia Guasch Roig, deixant sense efecte la designació efectuada a la Sra. Maria José Moya Yern pel Decret de Presidència núm. 2023000919, de 15 de novembre de 2023.

SEGON.-

PUBLICAR el Decret que es dicti al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) a l'empara del que es disposa en l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a la seva preceptiva publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat, que serà la determinant a l'efecte de la seva notificació a les parts interessades.

 

ANNEX RELACIÓ ÍNTEGRA DE MEMBRES DE LA JUNTA ARBITRAL DE TRANSPORTS DEL CONSELL INSULAR D'EIVISSA:

PRESIDENT:

Sr. Agustín Goerlich López, Llicenciat en Dret, cap de Servei del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme del Consell Insular d'Eivissa (titular); Sra. Concepción Rebollo Laserna, llicenciada en dret, cap de Servei del Departament de Presidència (suplent).

SECRETARIA (no vocal):

Sra. Natalia Guasch Roig, administrativa del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme del Consell Insular d'Eivissa (titular); Sra. Maria Jurado Linares, cap de Negociat del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme del Consell Insular d'Eivissa (suplent).

VOCALS:

VOCAL 1 (representants del Consell Insular d'Eivissa):

Titular: Sra. Sara Tomás Gurnham. Suplent: Sra. Lourdes Riera Ribas. Ambdues inspectores de transports del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme del Consell Insular d'Eivissa.

VOCAL 2 (un representat dels carregadors o de les persones usuàries):

2.a) Carregadors: Representant de la Cambra Oficial de Comerç d'Eivissa i Formentera: Titular: Sr. José Raya Sánchez. Suplent: Sr. Ramón Díaz González.

2.b) Usuaris: Representant de l'Associació de Consumidors i Usuaris de les Illes Balears (CONSUBAL): Titular: Sr. Alfonso Rodríguez Sánchez. Suplent: Sra. Maria Inmaculada Jiménez Acosta.

VOCAL 3 (un representant de les empreses de transports o d'activitats auxiliars i complementàries d'aquestes activitats):

3.a) Transports de viatgers: Representant de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB): Titular: Sr. Antoni Cortés Manzano. Suplent: Sr. Emili J. Díaz Planells.

3.b) Transports de mercaderies: Representant de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (PIMEEF): Titular: Sra. Yolanda González González. Suplent: Sr. José Raya Sánchez

 

Eivissa, 13 de febrer de 2024

El cap de servei d'Arbitratge Agustín Goerlich López