Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 88986
Decret d'alcaldia, número 2024/DA/000494, reincorporació alcalde, Ajuntament de Maó, expedient OF007/2023/0002

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 44.2 del ROF i demés legislació concordant, el present anunci comunica que per decret d'alcaldia, número 2024/DA/000494, de fecha 12/02/24,  expedient OF007/2023/0002, es va aprovar assumir i exercir totes les funcions d'Alcaldia, el text del qual és del tenor literal següent:

En data 29-06-23 per Decret d'Alcaldia num 151/2023 per aquesta alcaldia es va efectuar el nomenament dels Tinents i Tinentes d'Alcalde d'aquest Ajuntament amb, als Regidors i Regidores membres de la Junta de Govern Local, el primer dels quals substituiria a aquesta Alcaldia en els casos de vacant, absència, malaltia, o qualsevol altra impossibilitat

En data 30-12-23 per Decret 2557/2023 es va establir que la Sra. Elena Costa Coll, primera Tinenta d'Alcalde d'aquest Ajuntament substituiria a aquesta Alcaldia durant sis setmanes a partir del dia següent a la signatura d'aquesta resolució, assumint la totalitat de les seves funcions i prerrogatives, i essent alhora, responsable dels seus actes de govern dictats durant la substitució.

La primera Tinenta d'Alcalde, ha mantingut informada a aquesta Alcaldia en l'exercici de les seves atribucions com Alcaldessa accidental de forma molt satisfactòria.

Atès que en conformitat amb el que disposa l'article 23.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, en concordança amb l'article 16 i següents  del ROM, la designació dels Tinents d'Alcalde és competència d'aquesta Alcaldia, qui haurà de procedir al seu nomenament, mitjançant Decret, entre els membres de la Junta de Govern Local.

Per tot això, aquesta Alcaldia, en ús de les atribucions que em confereix la legislació anteriorment esmentada

DECRET

Primer.- Assumir i exercir totes les funcions d'Alcaldia de l'Ajuntament de Maó, amb efectes del dia 12 de febrer de 2024, en totes aquelles competències indelegables establertes en l'article 21.1 i 2 i 3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i especialment les competències de la gestió i direcció dels assumptes establerts en el Decret d'Alcaldia 2557 de data 30-12-23.

Segon.- Notificar aquesta resolució a la Sra. Elena Costa Coll, primera Tinenta d'Alcalde, agraint.li sincerament les tasques assumides durant aquest període.

Tercer.- Notificar als portaveus dels Grups municipals i comunicar al personal tècnic i administratiu dels diferents serveis municipals a través de la intranet, pel seu coneixement i efectes.

Quart.- Donar compte al Ple d'aquest Decret en la primera sessió que tingui lloc, i donar publicitat a través del Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament, del Butlletí Oficial de les Illes Balears i el web municipal, en compliment del que disposa l'article 44.2 del ROF i demés legislació concordant.

Cinquè.- Difondre el contingut d'aquest Decret, en compliment del Principi de Transparència, mitjançant la seva publicació actualitzada i permanent en la Seu electrònica municipal, en compliment del que disposen els articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (12 de febrer de 2024)

L'alcalde Héctor Pons Riudavets