Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 88694
Extracte de la Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es convoquen ajuts als clubs esportius de les Illes Balears amb equips d’esports individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 743347

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris d'aquestes subvencions els clubs esportius i les seccions esportives d'entitats no esportives regulats pel títol V, capítols I i II, de la Llei 14/2006, de 17 d'octubre, de l'esport de les Illes Balears, i pel Decret 147/1997, de 21 de novembre, pel qual es regulen la constitució i el funcionament dels clubs esportius, modificat pel Decret 214/1999, d'1 d'octubre, inscrits en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears, que participin en competicions oficials dels diferents calendaris federatius.

2. Finalitat

Donar suport als clubs esportius de Balears amb equips d'esports individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional.

3. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports. (BOIB núm. 23, de 18 de febrer).

4. Import:

La dotació de la convocatòria és de 1.670.000,00 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds:

5.1 Ajuts per a despeses relatives als trasllats a la península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla i manutenció i locomoció dels esportistes i de l'equip tècnic, entrenaments i despeses i taxes a federacions esportives d'arbitratges, llicències i mutualitats dels esportistes i tècnics efectivament pagades durant el període compres entre l'1 d'agost de 2023 i el 15 d'agost de 2024: dins el termini compres entre l'endema de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB i dia 16 d'agost de 2024 (inclòs).

 

Palma, a data de signatura digital (12 de febrer de 2024)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports Jaume Bauza Mayol