Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 87890
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementen els crèdits que preveu la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, subvencions per a les accions de formació professional i adquisició de competències per a l’exercici 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 22 d'agost del 2023 es va publicar al BOIB núm. 116 la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 17 d'agost de 2023, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, subvencions per a les accions de formació professional i adquisició de competències per a l'exercici 2023.

L'apartat segon de la resolució esmentada destina una dotació pressupostària de 340.000,00 euros per a aquesta convocatòria de subvencions i preveu que aquest import es pot incrementar amb els crèdits que es destinin a aquesta finalitat.

Vist l'elevat nombre de sol·licituds que ha tingut aquesta mesura, atesa la importància que té la transferència de coneixements en el sector agrari i que per a l'any 2024 es disposa de crèdit suficient, es considera convenient incrementar la dotació de la convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes, a proposta del director gerent del FOGAIBA i de conformitat amb l'Autoritat regional de gestió, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar en noranta mil euros (90.000,00 €) el crèdit que preveu la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 17 d'agost de 2023, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, subvencions per a les accions de formació professional i adquisició de competències per a l'exercici 2023, per la qual cosa queda destinat un crèdit final per a aquesta línia d'ajudes de quatre-cents trenta mil euros (430.000,00 €).

Segon

Modificar el punt 1 de l'apartat segon de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 17 d'agost de 2023, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, subvencions per a les accions de formació professional i adquisició de competències per a l'exercici 2023, publicada en el BOIB núm. 116, de 22 d'agost de 2023, que queda redactat de la manera següent:

“1. A aquesta convocatòria es destina un import màxim de quatre-cents trenta mil euros (430.000,00 €) amb càrrec als pressuposts del FOGAIBA de l'any 2024.

Aquesta quantia es podrà incrementar amb crèdits que es poden destinar a aquesta finalitat”.

Tercer

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (12 de febrer de 2024)

El president del FOGAIBA Joan Simonet Pons