Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 744381
Aprovació inicial de l’estudi de detall d'ordenació de volums de les parcel·les B10 fins B17 del carrer de l'Estornell (Sector AS-21)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La senyora Batllessa en data 08 novembre de 2023, mitjançant decret núm. 2023-2191, va dictar resolució, mitjançant la qual es va aprovar inicialment l'Estudi de Detall per l'ordenació de volums de les parcel·les B10 fins B17 del sector AS-21 del nucli urbà d'Alcúdia, situat en el carrer de l'estornell, que promou la l'entitat EMPRESA MARTIN S.A, redactat el mes de Juliol de 2023 per l'arquitecte Emilio Armero Arjona.

Es sotmet l'expedient al tràmit d'informació pública pel termini de trenta (30) dies, de conformitat amb l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balear, mitjançant anuncis que es publicaran en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de més tirada a les Illes i, en la seu electrònica de l'ajuntament, i  on es farà constar la documentació completa, perquè qualsevol persona pugui consultar l'expedient, podent formular les al·legacions que s'estimin oportunes. També serà possible consultar la documentació en l'edifici Can Joanet, ubicat a la plaça dels pins núm. 1, en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00.

El localitzador de la seu electrònica per accedir a la documentació indicada es el següent:

https://sac.alcudia.net/absatlas/Normativa/PUBLICACION_WEB/HISTORICO/AS21/E_DETALL_B10_B17/FICHA_MODI.PDF

Així mateix, es fa públic que, de conformitat amb l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, aquesta aprovació inicial determina per ella mateixa i dins l'àmbit de l'Estudi de detall, la suspensió durant el termini de dos anys o fins l'aprovació definitiva, de la tramitació i l'aprovació de l'instrument de planejament, de plans de desenvolupament i d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en l'àmbit corresponent a l'Estudi de detall. Tot això, sense perjudici que puguin atorgar-se les llicències fonamentades o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim urbanístic vigent, i siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment aprovat.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (23 de novembre de 2023

La batlessa  Josefina Linares Capó)

Documents adjunts