Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 86134
Nomenament com a personal laboral fix, convocatòria de professor/a de cant, procés estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret núm. 1803, de 7 de novembre de 2023, de l'Ajuntament de Maó, he disposat nomenar com a personal laboral fix la persona aspirant que ha superat el procés de selecció de la convocatòria de professor/a de cant, en l'oferta pública extraordinària per a l'estabilització, del grup C, subgrup C1, vincle jurídic laboral, pel procediment de concurs. Concretament, es tracta de la persona que es relaciona a continuació, que ja ha superat el període de pràctiques:

ARANTZAMENDI IRIONDO, MIREN LORE      ***6635**

La qual cosa feim pública als efectes de l'article 62 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i de l'article 25.2 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març.

La persona nomenada ha de formalitzar el contracte en el termini de tres (3) dies, comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat el nomenament en el BOIB.

 

Maó, 7 de febrer de 2024

L'alcaldessa accidental Elena Costa Coll