Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 86091
Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de retirada de vehicles o objectes pesants o voluminosos de la via pública i custòdia d’aquests

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió celebrada el dia 1 de febrer de 2024, aprovà inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de retirada de vehicles o objectes pesants o voluminosos de la via pública i custòdia d'aquests.

Per la qual cosa es sotmet a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils, per tal que les persones interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, conforme al que estableix l'article 17 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprovà el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals. Si se'n presenten, seran resoltes per la Corporació i, si no se'n presenten, la modificació de l'Ordenança fiscal es considerarà aprovada definitivament.

La consulta de l'expedient es podrà fer a la pàgina web www.conselldeformentera.cat o al Departament de Secretaria del Consell Insular de Formentera, Plaça de la Constitució, 1. Sant Francesc Xavier (Formentera), en horari d'atenció al públic (de 9.00 a 14.00 hores) i de dilluns a divendres.

 

Formentera, 7 de febrer de 2024

El president Lorenzo Córdoba Marí