Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 85985
Nomenament policia local, funcionari de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant resolució d'alcaldia núm. 0128-2024, de 8 de febrer de 2024, s'ha aprovat el següent que es fa públic als efectes pertinents

«RESOLUCIÓ DE BATLIA

Vist que per Resolució 867/2022, de 31 d'agost, es va delegar en la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a través de l'Escola Balear de l'Administració Pública (EBAP), les competències necessàries per dur a terme l'execució del procés selectiu unificat per cobrir places de la categoria de policia dels municipis de les Illes Balears de conformitat amb el procediment iniciat a dit efecte mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'agost de 2022 (BOIB núm. 106, d'11 d'agost de 2022).

Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 de setembre de 2022 (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, modificada per Resolucions posteriors (BOIB núm. 132, d'11 d'octubre; BOIB núm. 144, de 8 de novembre i BOIB núm. 166, de 22 de desembre) es va aprovar la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu unificat per proveir, com a personal funcionari de carrera, quatre places de la categoria de policia del cos de Policia Local, vacants i dotades pressupostàriament, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2019 i 2022 (BOIB núm. 145, de 24 d'octubre; BOIB núm. 65, de 19 de maig i BOIB núm. 110, de 20 d'agost, respectivament) de l'Ajuntament de Pollença. Aquestes places es troben enquadrades a la plantilla de personal funcionari, corresponents a l'escala d'Administració especial, subescala serveis especials, grup C, subgrup C1, per cobrir el lloc de treball d'Agent de la Policia Local.

Atès l'establert a l'article 9 del RDLeg. 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'empleat públic.

Una vegada dut a terme el procés selectiu unificat per cobrir les places de policia local.

Per Resolució de batlia núm. 2023/175, de data 6 de març, es va resoldre el nomenament com a policies locals, funcionaris en practiques, de diversos policies que havien superat el procés unificat dut a terme per l'EBAP per a la cobertura, entre d'altres, de 4 places de policies locals de Pollença.

Una vegada realitzades les pràctiques, i de conformitat amb els informes emesos pels tutors designats a l'efecte.

Atesa la relació remesa per l'EBAP encarregat de la gestió del procediment selectiu, i publicada al BOIB núm. 010, de 20 de gener de 2024, de proposta de nomenament com a funcionaris de carrera dels tres aspirants que han superat les pràctiques.

Vist l'informe jurídic emès per la TAG del departament de personal el 25 de gener de 2024, en compliment del disposat a la Base 39 d'execució del pressupost municipal i a l'article 175 del RD 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROF); l'informe de fiscalització, de caràcter favorable, emès per l'Interventor el 26 de gener de 2024.

En virtut de les atribucions legals vigents

HE RESOLT

Primer.- Nomenar policia local funcionari de carrera, per haver superat el procés selectiu tramitat a l'efecte, el Sr. Miquel Bennàssar Antoni , amb DNI ***9042** , atorgant un termini màxim de 3 dies hàbils a partir de la notificació d'aquesta resolució per a la presa de possessió. Ocuparà la plaça identificada com a P26 a la plantilla orgànica de personal

Segon.- Notificar aquesta resolució a l'interessat als efectes corresponents

Tercer.-  Comunicar la present Resolució al departament de Personal (TRL) perquè en prengui coneixement i a l'efecte de que s'adoptin les mesures oportunes per al seu compliment i efectivitat, i traslladar-la a la Policia Local, a la Junta de Personal Funcionari  i a l'àrea d'Intervenció, als efectes oportuns. 

 

Quart.- Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les IIles Balears »

 

Pollença, en la data de signatura electrónica (8 de febrer de 2024

El batle Martí Xavier March Cerdà)