Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 84101
Aprovació de la llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs extraordinari de mèrits, corresponent a la taxa addicional d’estabilització de l’ocupació temporal per a l’ any 2021, per cobrir 3 places d’administratiu/iva com a personal laboral fix del Patronat Municipal de l’ Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El gerent del Patronat Municipal de l´Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris, per Decret HAB 202400055 de data 9 de febrer de 2024, va resoldre:

Primer.- Aprovar la llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs extraordinari de mèrits, corresponent a la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal per a l' any 2021, per cobrir 3 places d'administratiu/iva com a personal laboral fix del Patronat Municipal de l' Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris.

DNI

LLINATGE NOM

***4130**

PÉREZ LÓPEZ, RAQUEL

***8958**

BORRÁS SUREDA, ÁNGELA

***9154**

DE OLEZA COLL, Mª LOURDES

Segon.-  Autoritzar la despesa que, en concepte de retribucions i quotes patronals, ascendeix a un total de 142.595,63 € amb càrrec a les aplicacions pressupostàries 00.15210.13000 i 00.15210.16000 del pressupost del Patronat per al 2024.

Tercer.- Aprovar l'assignació de les places i adjudicació del llocs de treball inclosos a l'annex I, corresponent al nivell 3, per ordre de prelació, atenent a les preferències de les persones aspirants que figuren a l' annex, que han obtingut la millor puntuació i que compleixen amb els requisits necessaris i mèrits al·legats.

Quart.- Ordenar la publicació la present resolució, per al seu coneixement, al BOIB i a la pàgina web del Patronat.

Quint.-Comunicar el present acord al departament econòmic del Patronat, a l' assessoria laboral i a registre de personal pel seu coneixement i efectes oportuns.

Sext.- Donar compte de la present en el proper Consell Rector del Patronat que es dugui a terme.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, conformement al que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre la present notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu s'ha de presentar al registre general d'aquest Patronat o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, abans esmentada, i es considerarà desestimat quan no s'hagi resolt ni notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició. En aquest cas queda expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, conformement al que estableix l'article esmentat anteriorment, i els 45 i següents de la llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre la present notificació. Això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

Palma, a la data de la signatura electrònica (9 de febrer de 2024)

El regidor de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics Oscar Fidalgo Bestard

 

ANNEX I ASSIGNACIÓ DE PLACES I ADJUDICACIÓ DE LLOCS

Categoria/especialitat

ADMINISTRATIVA

Nom del lloc

ADMINISTRATIVA GERÈNCIA

Llinatge 1

llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc adjudicat

LÓPEZ

PÉREZ

RAQUEL

***4130**

86,9500

L00300001 EX 1

 

Categoria/especialitat

ADMINISTRATIVA

Nom del lloc

ADMINISTRATIVA GERÈNCIA

Llinatge 1

llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc adjudicat

SUREDA

BORRÁS

ÁNGELA

***8958**

80,00000

 L00300001 EX 2

 

Categoria/especialitat

ADMINISTRATIVA GERÈNCIA

Nom del lloc

ADMINISTRATIVA

Llinatge 1

llinatge 2

Nom

DNI

Puntuació

Codi del lloc adjudicat

COLL

DE OLEZA

Mª LOURDES

***9154**

80,00000

L00300001 EX 3