Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 83943
Extracte de la resolució del dia 6 de febrer de 2024 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la ciutat d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en matèria d’embelliment de la zona comercial de la Marina de l’ajuntament de la ciutat d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst als articles 17.3b i 20.8a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria  text íntegre de les quals es pots consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/743354)

Primer.  Beneficiaris

Les persones físiques i/o jurídiques beneficiàries d'aquesta subvenció són aquelles que el domicili de l'activitat econòmica per la qual és sol·licita l'ajuda, té situada l'entrada principal o l'aparador en els carrers especificats en el mape del barri de la Marina, annex a la convocatòria.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular la concessió de les ajudes per impulsar la renovació de la imatge exterior en general i, en concret, l'adequació dels rètols, tendals i mobiliari dels comerços de la Marina al municipi d'Eivissa.

Tercer. Bases reguladores.

BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER L'EMBELLIMENT DE LA ZONA COMERCIAL DE LA MARINA DE L'AJUNTAMENT D'EIVISSA.

Publicades a la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es)

Quart. Import.

Per al pagament d'aquestes subvencions hi ha consignació pressupostària, per import de 250.000,00€ dins l'aplicació pressupostària 43100 47900 subvencions promoció econòmica, comerç del pressupost de l'Ajuntament d'Eivissa.

L'import màxim subvencionable és del 75% del cost total de la inversió presentada (IVA exclòs). La suma total de la subvenció atorgada no podrà superar en cap cas els 12.000,00 per sol·licitant.

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de sol·licituds serà fins el 16 de setembre de 2024, a partir del dia següent al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB. El termini de presentació de sol·licituds serà improrrogable.

 

Eivissa,  signat electrònicament (9 de febrer de 2024)

La regidora delegada laura Planells Cañas