Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 82976
Nomenament com a funcionari de carrera de l'Ajuntament de Calvià, help-desk, i s'adjudica lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

1. Per Decret de Batlia de data 17/11/2022 es van aprovar les bases i convocatòries corresponents del procés d'estabilització (BOIB núm. 152, de dia 22 de novembre de 2022 i BOE núm. 298, de dia 13 de desembre de 2023) en la qual es va convocar una plaça de help-desk.

2. Finalitzat el procés selectiu, en data 02/02/2024 la comissió de selecció designada va elevar la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs de la plaça de help-desk.

3. 3. En el BOIB núm. 19, de 8/02/2024 es va publicar la llista de persones que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià de help-desk, en la qual l'aspirant senyor Germán Rosselló Vaquer ha quedat en primer lloc.

Per tot això i, en virtut del que estableix l'art. 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, aquesta Batlia disposa la següent

Resolució

1. Nomenar el senyor Germán Rosselló Vaquer com a funcionari de carrera de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, clase comeses especials, help-desk de l'Ajuntament de Calvià.

2. Adjudicar al Sr. Rosselló el lloc de help-desk, adscrit al Servei d'Informàtica i Innovació d'aquesta corporació municipal.

3. Publicar aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Requerir al Sr. Rosselló per a que prengui possessió de la plaça el dijous dia 16 de febrer de 2024 ales 11,00 hores en la sala de plens de l'Ajuntament de Calvià.

5. Donar trasllat d'aquesta resolució al Sr. Rosselló i al Servei de Recursos Humans.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'ha dictada (arts. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú deles Administracions Públiques). També poden interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de rebre aquesta notificació, davant el Jutjat Contenciós Administratiu (articles 8.1. 14.1.2a i 46.1 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de lajurisdicció contenciosa administrativa).

 

Calvià, en la data de la signatura electrònica (8 de febrer de 2024)

El batle Juan Antonio Amengual Guasp