Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 81265
Resolució de la directora gerenta de l’Escola Balear d’Administració Pública per la qual es publica la llista definitiva d’aspirants que han superat el procés selectiu, inclòs el període de pràctiques, del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d’Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 11 d'agost de 2022 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'inicià el procés unificat de selecció (BOIB núm. 106, d'11 d'agost de 2022). Els ajuntaments interessats mitjançant sengles resolucions de batlia varen delegar la competència per a l'execució del procés unificat de selecció per cobrir les places vacants de la categoria de policia dels cossos de policia local. Els ajuntaments delegants varen ser Alcúdia (BOIB núm. 124, de 22 de setembre), Algaida (BOIB núm. 118, de 8 de setembre), Andratx (BOIB núm. 125, de 24 de setembre), Binissalem (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), Bunyola (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), Calvià (BOIB núm. 119, de 10 de setembre), Campanet (BOIB núm. 120, de 13 de setembre), Campos (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), Ciutadella de Menorca (BOIB núm. 122, de 17 de setembre), Consell (BOIB núm. 119, de 10 de setembre), Deià (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre), es Mercadal (BOIB núm. 118, de 8 de setembre), Estellencs (BOIB núm. 119, de 10 de setembre), Formentera (BOIB núm. 119, de 10 de setembre), Inca (BOIB núm. 120, de 13 de setembre), Llucmajor (BOIB núm. 119, de 10 de setembre), Manacor (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), Mancor de la Vall (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), Muro (BOIB núm. 120, de 13 de setembre), Palma (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), Pollença (BOIB núm. 116, de 8 de setembre), Sant Antoni de Portmany (BOIB núm. 121, de 15 de setembre), Sant Josep de sa Talaia (BOIB núm. 120, de 13 de setembre), Sant Llorenç des Cardassar (BOIB núm. 122, de 17 de setembre), Santanyí (BOIB núm. 119, de 10 de setembre) i Son Servera (BOIB núm. 118, de 8 de setembre).

2. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 de setembre de 2022 (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre), es van aprovar la convocatòria, les bases, els temaris i els exercicis, i es designà el tribunal qualificador de les proves selectives del procés unificat esmentat.

3. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 21 de febrer de 2023, es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 24, de 23 de febrer de 2023) la relació de persones aspirants que varen superar les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera i que havien de ser nomenades personal funcionari en pràctiques.

4. En data 9 de març de 2023 es va fer pública la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aprovà la relació de persones aspirants restants que varen superar les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments esmentats anteriorment i que havien de ser nomenades personal funcionari en pràctiques.

5. En data 9 de març de 2023 es va notificar als ajuntaments de Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera el nom dels aspirants que havien de superar la fase de pràctiques en aquests mateixos ajuntaments.

6. En data 30 de novembre de 2023, l'Ajuntament de Llucmajor va trametre a l'Escola Balear d'Administració Pública l'informe del cap de policia corresponent a les puntuacions obtingudes dels aspirants en el període de pràctiques.

7. En data 14 de desembre de 2023, l'Ajuntament de Palma va trametre a l'Escola Balear d'Administració Pública l'informe del cap de policia corresponent a les puntuacions obtingudes dels aspirants en el període de pràctiques.

8. En data 25 de gener de 2024, el Tribunal Qualificador va remetre a l'EBAP la llista definitiva de persones aspirants declarades aptes de la fase de pràctiques de l'Ajuntament de Palma.

9. En data 1 de febrer de 2024, el Tribunal Qualificador va remetre a l'EBAP la llista definitiva de persones aspirants declarades aptes de la fase de pràctiques de l'Ajuntament de Llucmajor.

Fonaments de dret

1. L'article 103 de la Constitució espanyola.

2. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. El Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

6. La Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, i el Decret 28/2015, de 30 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament marc de les policies locals de les Illes Balears, que regeix aquest procés selectiu.

7. La disposició transitòria primera del Decret llei 1/2017, de 13 de gener, de modificació de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i de mesures en matèria de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

8. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 de setembre de 2022, per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i el barem de mèrits i es designa el tribunal qualificador de les proves selectives del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, es Mercadal, Estellencs, Felanitx, Formentera, Inca, Lloret de Vistalegre, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera.

Per tot això, vistes les propostes del Tribunal Qualificador de dates 18 i 29 de gener de 2024, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Aprovar la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu, inclòs el període de pràctiques, del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments Palma i Llucmajor que han de ser nomenats funcionaris de carrera per a cada un d'aquests ajuntaments. Aquesta relació queda aprovada en els termes que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el tauler d'anuncis de l'Escola Balear d'Administració Pública, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina web <http://oposicions.caib.es>

3. Notificar aquesta resolució als ajuntaments de Palma i Llucmajor.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant els batles dels ajuntaments delegants, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 8 de febrer de 2024)

La directora gerent de l'EBAP Maria Violeta Rodríguez Martínez

 

ANNEX Relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu, inclòs el període de pràctiques, del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments Palma i Llucmajor i que han de ser nomenats funcionaris de carrera:

Palma

DNI  

NOM  

***7765*  

Amengual Álvarez, Joan  

***2189*  

Amengual Garau, Xavier  

***1201*  

Crespo Fernández, Alejandro  

***5047*  

De la Fuente Amengual, Javier  

***9209*  

Garcia del Arco, José Antonio  

***4591*  

García López, Miriam  

***8255*  

Garcías Muñoz, Antonio  

***8613*  

López Calvo, Javier  

***9580*  

Navarro Aguiló, Carmelo  

***9192*  

Noguera Gómez, Miguel Ángel  

***8269*  

Pou Sánchez, Bartolomé  

***4982*  

Rodríguez Pizá, Sergio  

Llucmajor  

DNI  

NOM  

***0488*  

San Juan Linde, Raisa Maria