Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 76800
Publicació de la llista de les persones aspirants que han superat el procés selectiu corresponent a la convocatòria d'una plaça de help-desk, pel sistema de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

1. El 26 de maig de 2022, en el BOIB núm. 68, es va publicar el Decret d'aprovació de l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal i l'oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 d'aquest ajuntament.

2. El 22 de novembre de 2022, en el BOIB núm. 152, es va publicar la Resolució del tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures per la qual s'aprovaven les bases que regiran les convocatòries corresponents al procés d'estabilització, juntament amb la relació de places que es convoquen (annex 6).

3. El 13 de desembre de 2022, en el BOE núm. 298, es va publicar la Resolució del tinent de batle delegat de Serveis Generals i infraestructures mitjançant la qual es convocaven les places corresponents al procés d'estabilització d'aquest ajuntament.

4. El 14 de desembre de 2022, es va obrir el termini per presentar sol·licituds de participació en els processos selectius de les places relacionades en l'annex 6 de les bases publicades i esmentades en el punt 2 i, fins avui, les comissions de selecció designades a aquest efecte han estat desenvolupant les accions per a la resolució de les convocatòries.

5. El 1 de decembre de 2023, es va publicar l'acta número 7 de la Comissió de selecció en la qual es varen fer públics els resultats provisionals del procés selectiu corresponent a la convocatòria d'una plaça de help-desk, pel sistema de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià, i es va establir un període de tres dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació dels resultats provisionals, perquè les persones aspirants que ho considerassin oportú hi poguessin presentar al·legacions.

6. Transcorregut el termini al qual es fa referència en el paràgraf anterior sense que s'hagin rebut al·legacions als resultats provisionals, la Comissió de selecció publicà, el 1 de febrer de 2024, l'acta número 14 amb els resultats definitius del procés selectiu esmentat.

Tenint en compte l'anteriorment exposat i a l'efecte del que disposa l'article 61.8 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic i l'article 16.9 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears i les bases de la convocatòria, aquesta Batlia disposa la següent

Resolució

1. Publicar la llista de les persones aspirants que han superat el procés selectiu corresponent a la convocatòria d'una plaça de help-desk, pel sistema de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià.         

HELP-DESK.

Nombre de places:

1

Grup de titulació:

C.

Subgrup de titulació:

C1.

Escala:

Administració especial.

Subescala:

Serveis especials.

Sistema d'accés:

Concurs de mèrits.

Torn de la convocatòría:

Llibre.

Ordre

DNI/NIE emmascarat

Primer cognom

Segon cognom

Nom

Experiència en l'administració

Altres mèrits

Total

1

***4551**

ROSSELLÓ

VAQUER

GERMAN

39,75

42

81,75

2

***5982**

GAGO

HUGUET

JOSE MIGUEL

12,5

55

67,5

 

2. Publicar aquesta Resolució en el web municipal de l'Ajuntament de Calvià, en la plataforma Convoca i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, 2 de febrer de 2024.

La tinenta de batle delegada de Serveis Generals, Informàtica i Innovació, Comunicació, Transparència, Coordinació municipal i Educació Isabel Bonet Saum (Delegació per Resolució de Batlia del 21/11/2023)

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius de Palma, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.