Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 74842
Informació pública de l’aprovació inicial de la modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de FECOEV, SAU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular d'Eivissa com a Junta General de l'entitat Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEF SAU), en sessió ordinària de dia 2 de febrer de 2024, ha aprovat la proposta del tenor següent:

«3. Proposta del conseller executiu del Departament de Presidència, Hisenda, Gestió Econòmica i Esports en relació amb l'aprovació inicial de la modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de l'entitat mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEF SAU), exp. TAO núm. 2024/00000981S

(...)

PRIMER.- APROVAR INICIALMENT la modificació de l'article 1 i 2  dels estatuts de la mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV) que tindran  la següent redacció:

«Assumte: modificació de l'article 1 deis Estatuts Socia/s de FECOEV, S.A.U.

S'aprova la proposta d'inclusió de les sigles M.P. al nom de l'entitat i la elevació al soci unic per a la seva aprovació, juntament amb la modificació de l'article 1 deis Estatuts Socials de la següent manera:

On diu:

"Article 1.

FIRES, CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS D'EIVISSA (FECOEV) és una societat mercantil de capital públic del Consell lnsular d'Eivissa, que adopta la forma de societat anònima, de conformitat amb allà establert a l'article 85 ter de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i el Reial Decret Legislatiu 112010, de 2 de juliol, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de societats de capital.

La societat es regirà pel que disposen els presents estatuts i per las disposicions aplicables a les societats anònimes, normativa mercantil, civil i laboral, excepte de las matèries en que sigui aplicable la normativa pressupostària, comptable, de control financer, de control de eficàcia i contractació i qualsevol altra que li sigui d'aplicació."

Ha de dir:

"Article 1.

FIRES, CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS D'EIVISSA M.P. (FECOEV M.P.) és una societat mercantil de capital públic del Consell lnsular d'Eivissa, que adopta la forma de societat anònima, de conformitat amb allò establert a l'article 85 ter de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i el Reial Decret Legislatiu 1/2010, de 2 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de societats de capital.

La societat es regirà pel que disposen els presents estatuts i per les disposicions aplicables a les societats anònimes, normativa mercantil, civil i laboral, excepte de las matèries en què sigui aplicable la normativa pressupostària, comptable, de control financer, de control d'eficàcia i contractació i qualsevol altra que li sigui d'aplicació."

"Assumpte: rectificació i modificació de l'article 2 deis Estatuts Socials de FECOEV, S.A.U.

S'aprova la proposta de rectificació, ampliació i modificació de l'objecte social de l'entitat i la elevació al soci únic per a la seva aprovació, juntament amb la modificació de l'article 2 deis Estatuts Socials de la següent manera:

 

On diu:

"Article 2

Constitueix l'objecte de la societat:

1. La realització de les activitats precises per a planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions publiques, empreses i particulars les següents àrees de treball:

a. Coordinació, impuls i direcció tècnica i facultativa deis processos de reconversió i ordenació d'activitats per a impulsar la inversió i fomentar l'activitat econòmica publica i privada.

b. Coordinació, orientació i avaluació de programes i serveis d'ordenació i reconversió turística.

2. Les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural mitjançant:

a. La gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica, turística, social, esportiva i cultural, tant en l'àmbit públic com privat.

b. Els serveis de manteniment d'instal·lacions i enjardinament públic propietat del Consell lnsular, sempre que aquest ho requereixi via encomana o acord del Ple.

c. L'ús de la gestió, explotació i administració de les instal·lacions i deis béns del recinte de l'edifici denominat Recinte Firal d'Eivissa i de l'Hipòdrom de Sant Rafael, així com d'uns altres que per acord del Ple del Consell lnsular d'Eivissa es puguin adscriure a la societat, en alguna de les formes de gestió directa o indirecta previstes en la normativa.

3. La promoció turística de l'illa d'Eivissa."

Ha de dir:

"Article 2

Constitueix l'objecte de la societat:

1. La realització de les activitats necessàries per planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions públiques, empreses i particulars les següents àrees de treball:

a. Coordinació, impuls i direcció tècnica i facultativa dels processos de reconversió i ordenació d'activitats per impulsar la inversió i fomentar l'activitat econòmica pública i privada.

b. Coordinació, orientació i avaluació de programes i serveis d'ordenació i reconversió turística.

2. Les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural mitjançant:

a. La gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica, turística, social, esportiva i cultural, incloent-hi les activitats de temps lliure destinades a la població infantil i juvenil, tant en l'àmbit públic com privat.

b. Els serveis de manteniment d'instal·lacions i enjardinament públic propietat del Consell lnsular, sempre que aquest ho requereixi via encomanda o acord del Ple.

c. L'ús de la gestió, explotació i administració, així com la realització d'obres de millora, reparació i reformes de les instal·lacions i dels béns del recinte de l'edifici denominat Recinte Firal d'Eivissa i de l'Hipòdrom de Sant Rafel, incloent-hi la contractació de qualsevol servei o subministrament inherent a aquestes actuacions, així com d'uns altres que per acord del Ple del Consell lnsular d'Eivissa es puguin adscriure a la societat, en alguna de les formes de gestió directa o indirecta previstes en la normativa.

d. L'adquisició d'aquells béns necessaris vinculats a la gestió de l'objecte social de l'entitat mercantil FECOEV, M.P. o d'allò que pugui ser-li encarregat.

3. La promoció turística de l'illa d'Eivissa.

4. FECOEV M.P. S.A.U. podrà actuar com a entitat col·laboradora del Consell lnsular d'Eivissa per a la gestió subvencions. Podrà actuar en nom i per compte de l'òrgan concedent a tots els efectes relacionats amb la subvenció, podrà encarregar-se de lliurar i distribuir els fons públics a les persones beneficiàries quan així s'estableixi en les bases reguladores, o podrà col·laborar en la gestió de la subvenció sense que es produeixi el lliurament previ i la distribució dels fons rebuts. Aquests fons, en cap cas, es consideraran integrants del seu patrimoni."

SEGON.- EXPOSAR al públic en el tauler d'anuncis del Consell Insular d'Eivissa, a la pàgina web de la corporació i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) el present acord als efectes d'allò previst a l'article 49 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases de règim local durant el termini de 30 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació al BOIB, dins dels quals les persones interesses podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes. 

TERCER.- SOTMETRE la proposta de modificació, aprovada inicialment a informe d'avaluació d'impacte de gènere de l'Institut Balear de la Dona, en els termes que preveu la normativa sobre igualtat d'acord amb allò que estableix l'article 5.3 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, de igualtat de dones i d'acord amb allò que estableix l'article 7.g de la Llei 12/2006, de 20 de setembre, abans de la seva aprovació definitiva.

QUART.- CONSIDERAR que una vegada transcorregut aquest termini sense que es presentin al·legacions, reclamacions o suggeriments, el text inicialment aprovat esdevindrà definitiu i entrarà en vigor després de la publicació del seu text íntegre en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i una vegada hagi transcorregut el termini previst a l'article 103 de la Llei 20/2006, municipal i de règim local de les Illes Balears.

CINQUÈ.- FACULTAR al vicepresident del consell d'administració de FECOEV o si no li fos possible, delegar en la secretària/el secretari del consell d'administració de FECOEV, perquè pugui concórrer davant notari per tal d'atorgar la corresponent escriptura d'elevació a públic de l'acord de modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de FECOEV, SAU, per la seva posterior Inscripció al Registre Mercantil i efectes subsegüents, si escau.

Aquesta modificació dels articles 1 i 2 dels Estatuts de FECOEV, SAU s'exposarà al públic al Tauler d'anuncis i edictes electrònics del Consell Insular d'Eivissa, a la pàgina web de la corporació, al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per un termini de 30 dies hàbils, contats des del dia següent a la publicació de l'esmentat anunci al BOIB de conformitat amb l'article 49.b) de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local (LRBRL), en connexió amb l'article 58.1 de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears i l'article 155 del Reglament Orgànic del Consell Insular d'Eivissa.

Les persones interessades podran examinar aquest expedient administratiu i presentar les reclamacions i suggeriments que considerin pertinents dins del referit termini de 30 dies hàbils, i es considerarà definitivament aprovat si no es presenta cap.

 

Eivissa, 6 de febrer de 2024

La cap de Servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna