Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 71437
Nomenament com a personal laboral fix, convocatòria advocat/ada concurs, procés estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret núm. 1168, de 22 de setembre de 2023, de l'Ajuntament de Maó, he disposat nomenar com a personal laboral fix la persona aspirant que ha superat el procés de selecció de la convocatòria d'advocat/ada de l'Ajuntament de Maó en l'oferta pública extraordinària per a l'estabilització, del grup A, subgrup A1, vincle jurídic laboral, pel procediment de concurs. Concretament, es tracta de la persona relacionada a continuació, que ja ha superat el període de pràctiques:

  • MERCADAL PONS MONICA        ***0119**

La qual cosa feim pública als efectes de l'article 62 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i de l'article 25.2 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març.

La persona nomenada haurà de formalitzar el contracte en el termini de tres dies, comptats a partir de l'endemà de la publicació del nomenament en el BOIB.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica del document (2 de febrer de 2024)

L'alcaldessa accidental Elena Costa Coll