Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Núm. 71413
Nomenament de funcionaris de carrera i adjudicació dels llocs de treball a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala auxiliar administratiu/va del subgrup C2 de l'Ajuntament de Puigpunyent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia núm. 34/2024, del 5 de febrer de 2024, s'ha resolt el següent:

1. En data 6 de desembre de 2022 es varen publicar en el BOIB núm. 158 les bases de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs de mèrits de l'Ajuntament de Puigpunyent,

2. Entre aquestes places, figuren, entre altres, dues places d'auxiliar administratiu/va del subgrup C2.

3. En data 10 de maig de 2023 es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

4. En data 30 de maig de 2023, es va publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses d'aquest procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits, mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

5. En data 30 de maig de 2023, es va aprovar la llista provisional de mèrits al·legats per les persones aspirants en el procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

6. En data 6 de juliol de 2023, es va aprovar la llista informativa de l'ordre de les persones aspirants d'acord amb la puntuació al·legada en la declaració responsable del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits, mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

7. En data 18 de setembre de 2023, es va publicar la llista definitiva de persones aspirants excloses del procés selectiu d'estabilització ... mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

8. En data 4 d'octubre de 2023, es va acordar ajornar la llista provisional amb les puntuacions obtingudes per les persones aspirants del procés d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari del subgrup CV2, administració general, subescala auxiliar, dels ajuntament de Consell, Esporles, Sa Pobla i Sencelles ja que requerits i valorats els mèrits, el nombre d'aspirants resultant susceptible de ser nomenat funcionari de carrera és insuficient.

També es va aprovar la llista provisional amb les puntuacions obtingudes per les persones aspirants del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits.

9. En data 23 de novembre de 2023 es va aprovar la llista definitiva amb es puntuacions obtingudes per les persones aspirants del procés selectiu d'estabilització, mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

10. En data 23 de gener de 2024, es va aprovar la llista definitiva aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

11. En data 1 de febrer de 2024, es va publicar mitjançant BOIB núm. 16 d'1 de febrer de 2024 l'aprovació de la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l0ing´res com a personal funcionaria l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva del subgrup C2, categoria auxiliar administratiu-iva d'administració general.

Fonaments de dret

Llei //1985, de 2'abril, reguladora de les bases del règim local.

Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les administracions públiques.

RDL 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears.

Bases de la convocatòria, BOIB núm. 158 de 6 de desembre de 2022.

En conseqüència

RESOLC

Primer.- Nomenar, d'acord amb la base 14 de la convocatòria del procés d'estabilització (BOIB núm. 158 de 6 de desembre de 2022), personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu/va del subgrup C2, a les següents persones:

Lina Ripoll Ramón amb DNI 43**72***

Isabel Maria Font Palmer amb DNI 43**71***

Segon.- Adjudicar els llocs de treballs següents:

RIPOLL RAMON, LINA: Auxiliar Administratiu-iva COMPTABILITAT C2 Concurs B2

FONT PALMER, ISABEL MARIA: Auxiliar Administratiu-iva ATENCIÓ AL PÚBLIC C2 Concurs B2

Tercer.- Ordenar la publicació de la present Resolució al BOIB, als efectes oportuns. La persona nomenada disposarà d'un termini de 3 dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació, per efectuar la pressa de possessió”.

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'establert a la base 14 de les que han regit el procés selectiu i en compliment del que es disposa en l'article 62.1.b de l'Estatut Bàsic de l'empleat Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2021, de 30 d'octubre.

Contra aquesta resolució que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la publicació del present anunci, davant la batlia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comí de les administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Conenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-aadministratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar-se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Puigpunyent, a la data de la signatura electrònica (5 de febrer de 2024)

El batle Antoni Marí Enseñat