Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 69597
Bases reguladores i convocatòria de subvencions i ajudes econòmiques en règim de concurrència competitiva per impulsar el sector cultural local 2024 de l’Ajuntament de Pollença (Base de dades nacional de subvencions núm. 742459)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la Corporació, en sessió ordinària de dia 25 de gener de 2024, ha aprovat les bases reguladores per a la concessió de subvencions i ajudes econòmiques en règim de concurrència competitiva per impulsar el sector cultural local 2024, que s'insereixen a continuació.

BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS I AJUDES ECONÒMIQUES EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA PER IMPULSAR EL SECTOR CULTURAL LOCAL 2024 DE L'AJUNTAMENT DE POLLENÇA

L'Ajuntament de Pollença convoca la concessió en règim de concurrència competitiva de l'any 2024, d'acord amb les condicions següents:

1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

L'objectiu d'aquesta convocatòria és donar suport a la cultura local i contribuir el foment i desenvolupament en el sector cultural del municipi de Pollença pel que fa a les produccions artístiques i creatives.

Amb la finalitat de reforçar un pilar fonamental de la nostra identitat i un factor clau per al desenvolupament sociocultural de la ciutadania, aquestes subvencions i ajudes econòmiques pretenen, també, afavorir una acció conjunta entre el sector públic i el privat i ser d'utilitat tant pels projectes emergents com per aquells que compten amb una major trajectòria.  

Les activitats subvencionables s'han d'iniciar i desenvolupar dins el període comprès entre l'1 de gener de 2024 i el 31 d'octubre de 2024 i s'han d'englobar dins una de les categories següents:

  • Arts Escèniques: teatre, dansa, música, òpera, teatre musical, performance, cabaret, recital, titelles, circ o comèdia.
  • Arts Plàstiques, audiovisuals i literàries: dibuix, pintura, gravat, còmic, escultura, ceràmica, orfebreria, art digital, fanart, fotografia, net.art, vídeoart i altres publicacions.
  • Jornades, seminaris, trobades, mostres i estudis i treballs d'investigació sobre temes relacionats amb el patrimoni, la història, la naturalesa, l'arquitectura i/o la llengua.

Es cobreix, així, la competència que confereix l'article 30.26 de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears, regulat per la Llei Orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

2.- NATURALESA DE LA CONVOCATÒRIA

Es convoquen subvencions i ajudes econòmiques adreçades a l'atenció del sector de població dins de l'àmbit de la cultura. Tenen caràcter voluntari i eventual i no poden invocar-se com a precedent.

Les subvencions d'aquesta convocatòria són de caràcter voluntari, excepcional i anul·lables. Són revocables i reintegrables en qualsevol moment per les causes previstes a la Llei o en aquestes bases. No generen cap dret a l'obtenció d'altres subvencions i anys posteriors i no es poden al·legar com a precedent.

Així mateix, són compatibles amb altres subvencions i ajudes que puguin rebre les persones i entitats beneficiàries pel mateix concepte, sempre que el total rebut no superi el cost del concepte subvencionat.

El fet de rebre una ajuda o subvenció implica l'obligatorietat de dur a terme el concepte subvencionat.

3.- DOTACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

Per aquesta finalitat existeix crèdit adequat al Pressupost general de l'Ajuntament de Pollença de l'exercici 2024, a l'aplicació pressupostària 330-48004 per un import de 40.000 euros.

 

4.- PERSONES I ENTITATS BENEFICIÀRIES

Podran sol·licitar les subvencions:

  • Les persones físiques amb vocació o formació artística.
  • Les associacions i fundacions culturals sense finalitat de lucre inscrites al registre d'entitats culturals de la Direcció General de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears i donades d'alta al registre d'entitats locals de l'Ajuntament de Pollença.
  • Les agrupacions de persones físiques o jurídiques privades i les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat, que encara que no tinguin personalitat jurídica, puguin dur a terme les accions que es pretenen fomentar.

5.- ACTIVITATS SUBVENCIONABLES

Qualsevol projecte cultural englobat dins l'àmbit de les arts escèniques –com per exemple les disciplines de teatre, dansa, música, òpera, teatre musical, performance, cabaret, recital, titelles, circ o comèdia–, de les arts plàstiques, visuals o literàries –com per exemple les disciplines de dibuix, pintura, còmic, gravat, escultura, ceràmica, orfebreria, art digital, fanart, fotografia, net.art, vídeoart o altres publicacions–, de les Jornades, seminaris, trobades, mostres i estudis i treballs d'investigació –com per exemple relacionats amb el patrimoni, la història, la naturalesa, l'arquitectura i/o la llengua– que potenciï i enriqueixi el teixit cultural del Municipi de Pollença i que es desenvolupi dins el mateix municipi durant l'1 de gener de 2024 i el 31 d'octubre de 2024; període de que és objecte aquesta subvenció.

6.- REQUISITS PER ACCEDIR A LES SUBVENCIONS

6.1. Persones físiques:

  • No estar sotmesa a cap de les prohibicions per ser beneficiària que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
  • Estar al corrent en les obligacions fiscals amb la Hisenda Municipal.
  • Estar al corrent en les obligacions fiscals de la Seguretat Social.
  • Destinar els fons aportats per l'Ajuntament de Pollença en activitats subvencionables contemplades a la clàusula.
  • Haver realitzat les activitats a dins el termini objecte d'aquesta subvenció.
  • Haver justificat i acreditat les activitats objecte de subvenció en anys anteriors, si és el cas.
  • No haver rebut durant l'exercici de 2024 cap altra aportació en concepte de subvenció i/o ajuda econòmica de l'Ajuntament de Pollença.

6.2. Associacions i fundacions:

  • Estar donada d'alta al registre d'entitats locals de l'Ajuntament de Pollença.
  • Estar inscrita al registre d'entitats culturals de la Direcció General de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears.
  • No estar sotmesa a cap de les prohibicions per ser beneficiària que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
  • Estar al corrent en les obligacions fiscals amb la Hisenda Municipal.
  • Estar al corrent en les obligacions fiscals de la Seguretat Social.
  • Destinar els fons aportats per l'Ajuntament de Pollença en activitats subvencionables contemplades a la clàusula.
  • Haver realitzat les activitats a dins el termini objecte d'aquesta subvenció.
  • Haver justificat i acreditat les activitats objecte de subvenció en anys anteriors, si és el cas.
  • No haver rebut durant l'exercici de 2024 cap altra aportació en concepte de subvenció i/o ajuda econòmica de l'Ajuntament de Pollença.

7.- CRITERIS OBJECTIUS D'ATORGAMENT DE LA SUBVENCIÓ I QUANTIA

La concessió de les subvencions d'aquesta convocatòria es regeix pels principis de publicitat, concurrència, objectivitat, igualtat i no-discriminació. Així mateix, es farà mitjançant règim de concurrència competitiva.

La subvenció s'atorgarà en funció de la puntuació obtinguda per cada projecte presentat per les persones físics, a les associacions i a les fundacions concurrents. 

Per determinar el valor unitari del punt, es dividirà la quantitat destinada per la totalitat de punts obtinguts entre totes les persones físiques, les associacions i les fundacions que han sol·licitat subvenció.

​​​​​​

 
Criteris
Puntuació
Objectius del projecte cultural encaminats a potenciar i enriquir el teixit cultural del Municipi de Pollença 10
Qualitat tècnica i artística del projecte cultural 10
Originalitat del projecte cultural 5
Trajectòria cultural de l'artista, l'associació o la fundació (1 punt per a cada projecte executat fins a un màxim de 5 punts) 5
Trajectòria del projecte cultural (1 punt per a cada edició executada del mateix projecte fins a un màxim de 5 punts) 5
Públic objectiu (1 punt per a cada segment de població potencial fins a un màxim de 5 punts) 5

 

Criteris de distribució:

Es realitzarà la repartició proporcional dels 40.000 euros a cada projecte presentat, segons la puntuació obtinguda. A partir d'aquí, s'aplicarà el següent procediment:

1. La subvenció s'atorgarà en funció de la puntuació obtinguda per cada persona física, associació o fundació. Per determinar el valor unitari del punt, es dividirà la quantitat destinada per la totalitat de punts obtinguts entre totes les persones físiques, associacions i fundacions que hagin sol·licitat la subvenció.

2. L'import de la subvenció serà la multiplicació del preu per punt pel total de punts obtinguts per a cada projecte.

3. Si de l'aplicació del segon punt resulta que l'import obtingut supera el 100% de la sol·licitud presentada, aquest romanent passarà a una borsa comuna. La quantia d'aquesta borsa comuna es repartirà entre es persones físiques, associacions i fundacions que del resultat de la puntuació no puguin percebre el 100% del que han sol·licitat. El repartiment es realitzarà seguint les mateixes passes establertes des del punt primer, tot tenint en compte que en aquest cas la dotació econòmica serà la quantia de la borsa comuna de romanent. Aquesta fórmula es durà a terme fins que s'exhaureixi el pressupost de l'actual convocatòria o que tots els projectes rebin el 100% de la subvenció sol·licitada.

8.- TRAMITACIÓ, PRESENTACIÓ I TERMINI

8.1. Tramitació

L' Ajuntament de Pollença facilita l'únic model de sol·licituds per aquesta convocatòria. (S'adjunta annex).

Per qualsevol informació o suport per a la tramitació i seguiment de les sol·licituds us podeu dirigir a les dependències de l'Àrea de Cultura:

  • Convent de Sant Domingo
  • Carrer Pere J. Cànaves
  • 07460 - Pollença
  • Horari: de 9 a 14 h
  • 672 062 681
  • cultura@ajpollenca.net

8.2. Presentació

En el cas de persones físiques, la presentació de les sol·licituds es farà de forma telemàtica a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Pollença (https://ajpollenca.sedelectronica.es/info.0) o de manera presencial al Registre General de l'Ajuntament (OAC Ajuntament de Pollença, carrer del Calvari, 2 i/o OAC Port de Pollença, carrer del Metge Llopis, 1) i hauran d'anar adreçades a la Batlia Presidència.

En el cas d'associacions o fundacions, la presentació de les sol·licituds es farà únicament de forma telemàtica a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Pollença (https://ajpollenca.sedelectronica.es/info.0) i hauran d'anar adreçades a la Batlia Presidència.

La presentació de la sol·licitud i de la documentació adjunta també es pot fer en les formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les empreses que estan obligades a relacionar-se amb les administracions públiques a través de mitjans electrònics han de presentar la sol·licitud de forma telemàtica a la seu electrònica de l'Ajuntament de Pollença (https://ajpollenca.sedelectronica.es/info.0), en la qual hi ha disponible la informació de la convocatòria i el model de sol·licitud, així com les publicacions de la resolució de les ajudes.

D'acord amb l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estan obligats a presentar la documentació a través de mitjans electrònics els subjectes següents:

  • Les persones jurídiques
  • Les entitats sense personalitat jurídica
  • Les persones que exerceixen una activitat professional per a la qual es requereix col·legiació obligatòria
  • Qui representa una persona interessada que estigui obligada a relacionar-se electrònicament amb l'Administració

8.3. Termini

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de deu (10) dies naturals, comptadors a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Pollença.

9.- DOCUMENTACIÓ

Les persones físiques, les associacions i les fundacions culturals només podran presentar una única sol·licitud de subvenció.

  • Per a sol·licitar la subvenció, l'Ajuntament de Pollença facilita els següents models normalitzats:
    • Per part de les persones físiques:
    • Imprès 1. Sol·licitud de subvenció
    • Imprès 2. Projecte cultural
    • Imprès 3. Pressupost del projecte cultural
    • Imprès 4. Certificat bancari
    • Imprès 5. Declaració jurada
  • Per part de les associacions i fundacions culturals:
    • Imprès 1. Sol·licitud de subvenció
    • Imprès 2. Projecte cultural
    • Imprès 3. Pressupost del projecte cultural
    • Imprès 4. Certificat bancari
    • Imprès 6. Sol·licitud de certificació

A més, s'haurà d'aportar la següent documentació addicional:

  • Per part de les persones físiques:
    • Fotocòpia del DNI de la persona titular que rep la subvenció
    • Declaració jurada d'estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament (veure Imprès 5)
  • Per part de les associacions i fundacions culturals:
    • Fotocòpia de la Targeta d'Identificació Fiscal de l'entitat
    • Fotocòpia del DNI de la persona representant de l'entitat que sol·licita la subvenció
    • Fotocòpia dels estatuts inscrits en el registre oficial corresponent degudament legalitzats
    • Certificat d'estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament
    • Certificat de l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) acreditatiu d'estar al corrent de les obligacions tributàries d'acord amb el que disposa l'article 14.1.e de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions
    • Certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) acreditatiu d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social d'acord amb el que disposa l'article 14.1.e de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions

10.- PROCEDIMENT DE CONCESSIÓ. INICI, INSTRUCCIÓ I RESOLUCIÓ

10.1. Inici

Les bases i l'inici del procediment de concessió de subvencions es produeix d'ofici i el Ple de l'Ajuntament serà l'òrgan encarregat de la seva aprovació. Les bases seran publicades al BOIB, a la Base de Dades Nacional de Subvencions BDNS, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i al web www.ajpollenca.net, per tal que es puguin presentar les sol·licituds durant el termini establert a la base vuitena.

10.2. Instrucció

L'òrgan instructor del procediment de concessió correspon a la Regidoria de Cultura que ha de dur a terme les actuacions a què es refereix l'article 24 de la Llei 38/2003 General de Subvencions.

Una Comissió Avaluadora es reunirà per examinar si els beneficiaris compleixen tots els requisits necessaris per accedir a les subvencions i avaluar les sol·licituds conforme als criteris de valoració establerts en aquestes Bases. De tot l'actuat en aquesta reunió s'aixecarà acta.

La Comissió Avaluadora estarà integrada pels següents membre:

  • Presidència: El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Pollença o en el seu lloc, persona en que delegui
  • Secretari: Personal propi de l'Ajuntament adscrit a l'àrea de cultura ó biblioteques i arxiu municipal
  • Vocal: Tècnica de Cultura

La Comissió Tècnica Avaluadora quedarà constituïda legalment amb l'assistència de tots els membre de la Comissió o els seus substituts si n'escau.

L'òrgan instructor, a la vista de l'expedient i de l'acta de la reunió de la Comissió, formularà proposta de resolució provisional, degudament motivada, que es publicarà a la web de l'Ajuntament, obrint-se un termini de 10 dies per presentar al·legacions.

Si no es presenten al·legacions dins del termini concedit, la proposta de resolució formulada tindrà el caràcter de definitiva. En altre cas, una vegada examinades al·legacions presentades pels interessats, l'òrgan instructor formularà proposta de resolució definitiva, que haurà d'expressar el sol·licitant o la relació de sol·licitants pels que es proposa la concessió de la subvenció, la seva quantia, especificant la seva avaluació i els criteris de valoració seguits per efectuar-la.

La proposta de resolució definitiva es publicarà a la web de l'Ajuntament atorgant als beneficiaris un termini de 10 dies perquè comuniquin la seva acceptació. S'entendrà acceptada si dins d'aquest termini no s'expressa el contrari.

10.3. Resolució

La competència per resoldre el procediment i concedir la subvenció s'atribueix a la Junta de Govern Local, que dictarà aquesta resolució un cop dictada la proposta de resolució definitiva i emès informe de fiscalització per la Intervenció Municipal.

La resolució es notificarà a tots els sol·licitants i es publicarà a la web de l'Ajuntament.

11.- ABONAMENT I JUSTIFICACIÓ DE DESPESES

El pagament de les subvencions o ajudes econòmiques es farà com a norma general, prèvia la justificació per part del sol·licitant de la quantitat subvencionada segons la proposta de resolució definitiva.

Les persones beneficiàries resten obligats a justificar les despeses efectuades amb càrrec a subvenció o ajuda econòmica concedida dintre l'exercici econòmic al qual s'hagi concedit i les despeses justificades han de ser de l'esmentat termini (1 de gener de 2024 i 31 d'octubre de 2024) i presentades dins el termini corresponent.

El termini per a justificar la subvenció finalitzarà dia 12 de novembre de 2024.

La documentació acreditativa per justificar les despeses serà:

  • Imprès normalitzat facilitat per l'Ajuntament de Pollença, de certificació bancària pel cobrament de la subvenció (Imprès 4. Certificat bancari) i segellat per l'entitat bancària
  • Memòria de l'actuació justificativa del compliment de les condicions imposades en la concessió de la subvenció, amb la descripció del projecte cultural, els objectius que s'han assolit, els resultats obtinguts, la temporalització, els mitjans de difusió utilitzats, l'avaluació i qualsevol altre aspecte que es consideri adient
  • Memòria econòmica justificativa del cost del projecte cultural, que contindrà (Imprès 7. Compte justificatiu):
    • Una relació classificada de les despeses i inversions de l'activitat, amb identificació del creditor i del document, l'import, data d'emissió i, si escau, data de pagament. Si la subvenció s'atorga d'acord a un pressupost, s'indicaran les desviacions esdevingudes.
    • Les factures o documents de valor probatori equivalent en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa incorporats en la relació referida en el paràgraf anterior i, si escau, la documentació acreditativa del pagament pel valor de la quantitat subvencionada.
    • Una relació detallada d'altres ingressos o subvencions que hagin finançat l'activitat subvencionada assenyalant-ne l'import i la procedència.

Les despeses s'han de justificar amb factures i altres documents de valor probatori equivalent en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa, en original i còpia per compulsar. Si s'han de retornar les factures o justificants originals, a petició de l'entitat subvencionada, s'hi ha de reflectir amb un segell la data de concessió de la subvenció així com l'import del justificant que s'imputa a la subvenció.

Les factures originals, acreditatives de la despesa subvencionada, expedides a nom de les persones físiques o a les entitats subvencionades i amb el seu NIF, han d'expressar clarament:

  • Data d'emissió, que haurà de correspondre al període comprés entre 1 de gener de 2024 i 31 d'octubre de 2024.
  • Dades fiscals (Nom, domicili, NIF, etc.) de l'entitat emissora i de l'entitat pagadora
  • Número de la factura.
  • Concepte detallat pel qual s'expedeix, que haurà de ser suficientment clar
  • Import, desglossant la part que correspon a IVA, si procedeix. Si l'operació està exempta d'IVA s'ha d'esmentar a la factura

Si l'entitat beneficiària únicament disposa de la factura o document justificatiu que acredita la despesa rebuda per correu electrònic, s'admetrà sempre que a la impressió de la factura s'adjunti un certificat signat pel representant legal de l'entitat en que manifesti la impossibilitat o dificultat greu per obtenir el document original i declari que la factura ni s'ha utilitzat ni s'utilitzarà per justificar cap altre subvenció.

No es podrà efectuar cap pagament si no s'acredita de manera fefaent, fet que es farà constar per escrit juntament amb la presentació dels justificants d'haver realitzat la totalitat de la despesa que figuri en el pressupost de despeses que acompanyi la sol·licitud de la subvenció.

Si la despesa justificada és inferior a l'import del pressupost sol·licitat i subvencionat, es procedirà a la reducció proporcional de la subvenció o ajuda econòmica concedida.

L'import de les subvencions o ajudes econòmiques concedides en cap cas podrà ésser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions o ajudes econòmiques d'altres Administracions Públiques o d'entitats privades, superi el cost de l'activitat a desenvolupar per la persona física o entitat beneficiària.

Es procedirà al reintegrament de les quantitats percebudes en els següents casos:

  • Obtenció de la subvenció falsejant les condicions requerides o ocultant aquelles circumstàncies que ho haguessin impedit
  • Incompliment total o parcial de l'objectiu de l'activitat
  • Incompliment de l'obligació de justificació o la justificació insuficient
  • Resistència, excusa, obstrucció o negativa a les actuacions de comprovació i control financer, o la concurrència de subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o ens públic o privat, nacional, de la Unió Europea o de organismes internacionals
  • L'incompliment de les obligacions imposades per l'Administració a les entitats col·laboradores i beneficiaris, així com dels compromisos per aquests assumits, amb motiu de la concessió de la subvenció, sempre que afectin o se refereixin al mode en que s'han d'aconseguir els objectius, realitzar l'activitat, executat el projecte o adoptar el comportament que fonament la concessió de la subvenció

12.- PROCEDIMENT DE GESTIÓ PRESSUPOSTÀRIA

L'aprovació de la despesa s'haurà d'efectuar amb caràcter previ a la convocatòria de la subvenció.

La resolució de la concessió de la subvenció comportarà el compromís de despesa corresponent.

El pagament de la subvenció es realitzarà després que el beneficiari hagi justificat les despeses subvencionades, i s'hagi certificat pels serveis tècnics de l'àrea de Cultura envers la realització de l'activitat i compliment de la finalitat que va determinar la concessió de la subvenció d'acord amb l'article 32 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i 88 del RD 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament General de Subvencions.

El pagament de les subvencions o ajudes econòmiques es farà, com a norma general, després que el sol·licitant hagi justificat les despeses subvencionades.

13.- OBLIGACIONS DE LES PERSONES I ENTITATS BENEFICIÀRIES

Seran obligacions mínimes de les persones i entitats beneficiàries de les subvencions:

  • Dur a terme i acreditar l'activitat objecte de la subvenció d'acord amb les condicions establertes
  • Comunicar a l'Ajuntament de Pollença les modificacions que s'hagin produït i que siguin causa de la concessió o compliment de la subvenció
  • Comunicar a l'Ajuntament de Pollença, en qualsevol moment, l'obtenció de subvencions o ajudes per a la mateixa finalitat i no consignades en el sol·licitud
  • Constituir les garanties que siguin exigibles, en el seu cas
  • Fer constar que el projecte cultural està subvencionat o patrocinat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Pollença mitjançant la inclusió dels logotips inclosos a l'Annex 8
  • Sotmetre's a les actuacions de fiscalització i control de la Intervenció de l'Ajuntament de Pollença.

L'Ajuntament de Pollença podrà, en qualsevol moment, auditar tan econòmica com tècnicament, el projecte objecte de la subvenció.

Pollença, 15 de gener de 2024 ​​​​​​​El batle Marti Xavier March

 

IMPRÈS 1 SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A ACTIVITAT CULTURAL LOCAL 2024

SOL·LICITANT: (marqueu amb una creu la opció pertinent)

  • Persona física (   )
  • Associació o fundació cultural sense finalitat de lucre (   )
  • Agrupació de persones físiques, jurídiques privades o comunitat de béns (   )

DADES DE LA PERSONA SOL·LICITANT:

Sr./Sra./Associació/Fundació/Agrupació:

Nom de la persona representant: _________________________________________________________________________________ amb adreça / domicili social: __________________________________________________________________________ amb districte postal: ________________, població: ______________________________________, amb C.I.F./N.I.F. (DNI + lletra): _____________________, telèfon: __________________, fax: __________________

SOL·LICITA:

Un ajut econòmic per la quantitat de: _______________________ € per a l'activitat cultural següent:

_______________________________________________________________________________________________________________.

Signatura de la persona sol·licitant

 

 

 

IMPRÈS 2 PROJECTE CULTURAL 2024

(Complimenteu tots els camps que teniu a continuació)

NOM DEL PROJECTE: ________________________________________________________________________________________

EXPLICACIÓ DE LES ACTUACIONS A DESENVOLUPAR: (de les actuacions per a les quals es sol·licita la subvenció cal indicar)

  • Objectius del projecte cultural encaminats a potenciar i enriquir el teixit cultural del Municipi de Pollença
  • Qualitat tècnica i artística del projecte cultural
  • Originalitat del projecte cultural
  • Trajectòria cultural de l'artista, l'associació o la fundació
  • Públic objectiu al qual va destinat el projecte

Pollença, dia _____ de _______________ de 2024

(signatura de l'interessat/da)

 

IMPRÈS 3

PRESSUPOST DEL PROJECTE CULTURAL 2024

SOL·LICITANT: (marqueu amb una creu la opció pertinent)

  • Persona física (   )
  • Associació o fundació cultural sense finalitat de lucre (   )
  • Agrupació de persones físiques, jurídiques privades o comunitat de béns (   )

INGRESSOS:

Entitat:

Quantia:

 

 

 

 

 

 

DESPESES:

Concepte:

Quantia:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suma de les subvencions:_____________________ €

Per a la formalització d'aquest imprès DECLARA que les dades anteriors són autèntiques,

Pollença, dia ___ de _______________ de 2024

(signatura de l'interessat/da)

 

IMPRÈS 4 (ES POT SUBSTITUIR AMB UN CERTIFICAT DE TITULARITAT BANCÀRIA) SOL·LICITUD DE TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA PER A PAGAMENTS

DADES DE LA PERSONA PERCEPTORA:

  • C.I.F./N.I.F.:
  • NOM/RAÓ SOCIAL:
  • ADREÇA:
  • CODI POSTAL: 
  • LOCALITAT:  
  • TELÈFON:
  • FAX:
  • CORREU ELECTRÒNIC: 

DADES BANCÀRIES:

  • CODI BANC:
  • CODI OFICINA:
  • DÍGIT CONTROL:
  • NÚMERO DE COMPTE:

Sota la meva responsabilitat declaro que aquestes dades corresponen al c/c o a la llibreta oberta a nom meu o, en cas d'una entitat jurídica, a nom d'aquesta.

(signatura de la persona interessada, i en cas d'associació o fundació, signatura de la persona representant i segell)

 

 

Pollença, dia ___ de _______________ de 2024

CERTIFICAT DE CONFORMITAT DE L'ENTITAT BANCÀRIA:

______________________________________________________________________________________________________________

Aquestes dades coincideixen amb les que costen en aquesta oficina.

LA DIRECCIÓ: ________________________________________________________________________________________________

(firma i segell de l'Entitat Bancària)

 

 

IMPRÈS 5 DECLARACIÓ JURADA PER A PERSONES FÍSIQUES INDIVIDUALS

DECLARACIÓ JURADA DE NO INCÓRRER EN CAP DE LES PROHIBICIONS ESTABLERTES ALS APARTATS 2 I 3  DE L'ARTICLE 13 DE LA LLEI 38/2033, DE 17 DE NOVEMBRE, GENERAL DE SUBVENCIONS

El/La Sr./a___________________________________________________________________ amb DNI _________________________ amb domicili al carrer _________________________________________________________ , núm._______, Pis __________ població ______________________________ CP.___________________ actuant en nom ______________________________________________

DECLARO:

  • Estar al corrent de les obligacions econòmiques amb l'Ajuntament de Pollença.
  • No incorre en cap de les prohibicions establertes als apartats 2 i 3  de l'article 13 de la Llei 38/2033, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276 de 18 de novembre de 2033) per a obtenir la condició de beneficiària d'una subvenció.

I perquè així consti, ho signo.

Pollença, dia ___ de _______________ de 2024

(signatura de l'interessat/da)

 

 

 

IMPRÈS 6 DECLARACIÓ JURADA PER A ASSOCIACIONS, FUNDACIONS O AGRUPACIÓ DE PERSONES FÍSIQUES, JURÍDIQUES PRIVADES O COMUNITAT DE BÉNS

El/La Sr./a___________________________________________________________________ amb DNI _________________________ amb domicili al carrer _________________________________________________________ , núm._______, Pis __________ població ______________________________ CP.___________________ actuant en nom ______________________________________________

DECLARO:

DECLARO:

Que l'esmentada entitat sol·licitant no incorre en cap de les prohibicions establertes als apartats 2 i 3  de l'article 13 de la Llei 38/2033, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276 de 18 de novembre de 2003) per a obtenir la condició de beneficiària d'una subvenció.

SOL·LICITO:

Que s'emeti el corresponent certificat d'estar al corrent de les obligacions econòmiques amb l'Ajuntament de Pollença, si n'és el cas, per adjuntar en el corresponent expedient.

I perquè així consti, ho signo.

Pollença, dia ___ de _______________ de 2024

(signatura de l'interessat/da)

 

 

 

IMPRÈS 7 MODEL DE COMPTE JUSTIFICATIU

MEMÒRIA ECONÒMICA

1. RELACIÓ CLASSIFICADA DE LES DESPESES I PAGAMENTS EFECTUATS RELACIONATS AMB L'ACTIVITAT SUBVENCIONADA

[Cal adjuntar les factures originals o altres documents comptables acreditatius del pagament, i també els certificats, càrrecs bancaris o detalls de moviments de compte que acreditin la despesa]

CREDITOR (CIF)

DESCRIPCIÓ DE LA DESPESA

IMPORT

DATA EMISSIÓ

DOCUMENT ACREDITATIU DE LA DESPESA

DATA DE PAGAMENT

 

 

 

 

 

 

2. RELACIÓ D'ALTRES INGRESSOS O SUBVENCIONS QUE HAN FINANÇAT L'ACTIVITAT SUBVENCIONADA

IMPORT

PROCEDÈNCIA

 

 

 

 

3. ALTRES DOCUMENTS A APORTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU

Quan l'import d'algunes despeses superi la quantia de 14.999,99 €, cal aportar relació de pressuposts demanats i justificació escrita del pressupost escollit.

Mitjançant la present, el/la Sr./a. ______________________________________________amb DNI __________________  i domicili al carrer ___________________________________________________________________, núm. _______, pis ­______, població __________________________CP ____________, que actua en nom_______________________________________________________             

DECLARA sota la seva responsabilitat:

1.-Que totes les dades presentades en aquest compte justificatiu són certes.

2.-Que l'entitat beneficiària de la subvenció ha executat el projecte i que la subvenció atorgada s'ha aplicat a la finalitat per a la qual es va concedir.

3.-Que de l'execució de l'esmentat projecte s'han derivat els ingressos especificats a l'apartat 2 i les despeses els justificants de les quals s'aporten en una relació adjunta; se n'indica, si escau, la desviació.

4.-Que les factures presentades per justificar la subvenció atorgada no superen el valor de mercat i que no es recuperarà ni es compensarà l'IVA.

5.-Que totes les despeses presentades en aquest compte justificatiu s'han abonat en la seva totalitat al proveïdor o subministrador.

Per tal de justificar l'adequada execució de la despesa realitzada i el fidel compliment de la finalitat per a la qual va ser concedida la subvenció davant l'Ajuntament de Pollença, com a òrgan concedent, s'emet aquest certificat.

Pollença, dia ___ de _______________ de 2024

Representant legal del beneficiari de la subvenció.

Sr./Sra. __________________________________

Signatura: ________________

 

 

​​​​​​​ANNEX 8 LOGOTIPS INSTITUCIONALS