Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

MANCOMUNITAT DES RAIGUER

Núm. 63401
Addenda per la qual es modifica el Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat des Raiguer i l’Ajuntament de Campanet per la provisió de diferents serveis dins l’àmbit de serveis socials mitjançant encàrrec de gestió

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de Ple de la Mancomunitat des Raiguer de data 19 de gener de 2024 s'accepta l'addenda per la qual es modifica el Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat des Raiguer i l'Ajuntament de Campanet per la provisió de diferents serveis dins l'àmbit de serveis socials mitjançant encàrrec de gestió.

Havent aprovat definitivament l'addenda per la qual es modifica el Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat des Raiguer i l'Ajuntament de Campanet per la provisió de diferents serveis dins l'àmbit de serveis socials mitjançant encàrrec de gestió, es publica aquesta signada per ambdues parts per a la seva formalització per al seu general coneixement, en compliment dels articles 11.3.b) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en concordança amb l'article 8.1.b) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Contra el present Acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant el Ple de la Mancomunitat des Raiguer, en el termini d'un mes a comptar des de el dia següent al de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat de lo Contenciós-Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des de el dia següent al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

Tot això sense perjudici de que Vostè pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Binissalem, a data de la signatura electrònica (31 de gener de 2024)

El president Joan Rotger Seguí

 

 

ANNEX ADDENDA PER LA QUAL ES MODIFICA EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA MANCOMUNITAT DES RAIGUER I L'AJUNTAMENT DE CAMPANET PER A LA PROVISIÓ DE DIFERENTS SERVEIS DINS L'ÀMBIT DE SERVEIS SOCIALS MITJANÇANT ENCÀRREC DE GESTIÓ

Binissalem, 29 de gener de 2024.

REUNITS

D'una part, Sr. Joan Rotger Seguí amb DNI ***1525**, president de la Mancomunitat des Raiguer i en representació de la mateixa.

D'altra part, el Sr. Guillem Rosselló Alcina amb DNI ***6524**, batle de l'Ajuntament de Campanet i en representació del mateix.

ANTECEDENTS

PRIMER.-  El Ple de la Mancomunitat des Raiguer, en sessió extraordinària de data 19 de gener de 2023, i el Ple de l'Ajuntament de Campanet, en sessió de data 7 de desembre de 2022, varen aprovar el Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat des Raiguer i l' Ajuntament de Campanet pel qual es formalitza l'encàrrec de gestió per a la provisió de diferents serveis dins l'àmbit de serveis socials.

SEGON.– L'esmentat Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat des Raiguer i l'Ajuntament de Campanet es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 28, de 4 de març de 2023, en compliment dels articles 11.3.b) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en concordança amb l'article 8.1.b) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

TERCER.– D'acord amb aquest Conveni, l'Ajuntament de Campanet encomanà a la Mancomunitat des Raiguer els serveis següents:

- Educador/a social a 100,00% de jornada laboral.

- Auxiliar Administratiu a 25,00% de jornada laboral.

- Mediació intercultural a 50,00% de jornada laboral.

- Servei d'Atenció Psicosocial per 20 hores setmanals de servei.

QUART.- Per motius d'estabilitat pressupostària a l'Ajuntament de Campanet, és prescindeix, de forma temporal, fins arribar a un nou equilibri pressupostari, del servei de mediació intercultural.

CINQUÈ.- Pel que antecedeix i de conformitat amb l'article 11 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic ambdues parts acordam modificar l'esmentat Acord d'encàrrec de gestió i, reconeixent-nos mútuament la capacitat legal necessària, subscrivim aquesta Addenda al Conveni segons allò previst en l'article 11.3.b) de la Llei 40/ 2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, d'acord amb les següents

CLÀUSULES

PRIMERA.- MODIFICACIÓ DE L'OBJECTE DE L'ACORD DE L'ENCÀRREC DE GESTIÓ

Es modifica la clàusula primera “Objecte de l'encàrrec de gestió”, que passa a tenir el text següent:

“La finalitat d'aquest conveni és la constitució d'un encàrrec de gestió a favor de la Mancomunitat des Raiguer per part de l'Ajuntament de Campanet per la prestació per aquesta des diferents serveis i programes específics dins l'àmbit de Serveis Socials.  

Pel present Conveni, l'Ajuntament de Campanet encomana a la Mancomunitat des Raiguer els serveis següents:

- Educador/a social a 100,00% de jornada laboral.

- Auxiliar Administratiu a 25,00% de jornada laboral.

- Servei d'Atenció Psicosocial per 20 hores setmanals de servei.”

SEGONA.- MODIFICACIÓ DE L'ABAST I LÍMITS DE L'ENCOMANA

Es modifica la clàusula quarta “Abast i límits de l'encomana”, que passa a tenir el text següent:

“La present encomana implica exclusivament la provisió dels següents serveis dins l'àmbit de serveis socials:

- Educador/a social a 100,00% de jornada laboral.

- Auxiliar Administratiu a 25,00% de jornada laboral.

- Servei d'Atenció Psicosocial per 20 hores de servei.

Dita encomana no suposa la cessió de la titularitat de la competència objecte d'aquest encàrrec, ni dels elements substantius del seu exercici.

L'Administració que encomana és responsable de la supervisió del exercici de la activitat encomanada.”

TERCERA.- APORTACIÓ ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT DE CAMPANET

L'import anual de l'aportació econòmica de l'Ajuntament de Campanet previst a la clàusula segona del conveni s'ha d'entendre referit a l'any 2023, en concordança amb el que preveuen les clàusules tercera i cinquena del mateix conveni.

Així, l'aportació econòmica de l'Ajuntament de Campanet a la Mancomunitat des Raiguer es fixarà en funció dels serveis finalment encomanats i prestats.

QUARTA. - ENTRADA EN VIGOR

Aquesta addenda comença a vigir dia 1 de gener de 2024 o el dia següent d'haver-se formalitzat en el cas que sigui posterior a aquesta data.

CINQUENA. - Subsisteixen sense cap modificació la resta de clàusules del conveni d'encàrrec de gestió per a la provisió de diferents serveis dins l'àmbit de serveis socials, formalitzat dia 26 de gener de 2023.

Sr. Joan Rotger Seguí                                            Sr. Guillem Rosselló Alcina

President de la Mancomunitat des Raiguer         Batle de l'Ajuntament de Campanet

 

Sra. Elena Palacio Tuñón                                     Sr. Carlos Llorente Sánchez

Secretària-interventora                                       Secretari de l'Ajuntament de Campanet

de la Mancomunitat des Raiguer