Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

Núm. 69443
Resolució de rectificació d’errors de de la resolució de finalització i arxiu l'expedient núm. 51E/2021, relatiu a l’avaluació ambiental estratègica del Pla especial del sistema general de l’Hospital Universitari Son Espases, TM Palma ( Exp. 51E/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

En data 5 de juny de 2023, la secretària general de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, per suplència del president de la CMAIB, va emetre Resolució de finalització i arxiu de l'expedient núm. 51E/2021, per impossibilitat material de continuar-lo per causes sobrevingudes, relatiu a l'avaluació ambiental estratègica del Pla especial del sistema general de l'Hospital Universitari Son Espases, TM Palma, la qual es va trametre al promotor, IBSALUT, i a l'òrgan substantiu, l'Ajuntament de Palma, el 7 de juny de 2023.

Fonaments jurídics

La Resolució de finalització i arxiu de l'expedient núm. 51E/2021, per impossibilitat material de continuar-lo per causes sobrevingudes, relatiu a l'avaluació ambiental estratègica del Pla especial del sistema general de l'Hopital Universitari Son Espases, al terme municipal de Palma, en el primer punt de la Resolució, estableix el següent: «Declarar la finalització del procediment d'avaluació ambiental estratègica ordinària del Pla Director Sectorial de Telecomunicacions de les Illes Balears, per impossibilitat material de continuar-lo, degut a la desaparició sobrevinguda de l'objecte del procediment atès que s'ha sol·licitat un nou document d'abast, i en conseqüència, arxivar l'expedient núm. 51E/2021». Pel que fa a aquest redactat, s'ha detectat una errada tipogràfica, ja que on diu Pla Director Sectorial de Telecomunicacions de les Illes Balears, ha de dir Pla especial del sistema general de l'Hospital Universitari Son Espases.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

L'article 8.1.a) del Decret 3/2022, de 28 de febrer, pel qual es regula el règim jurídic i funcionament de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears i es desenvolupa el procediment d'avaluació ambiental, estableix que són competència del president de la CMAIB totes les que la legislació vigent assigni a la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears sense precisar-ne l'òrgan i que no estiguin expressament atribuïdes al Ple de la CMAIB.

Per tot això, vist l'informe amb proposta de resolució de 27 de juliol de 2023, dict la següent:

Resolució

Rectificar l'errada material del primer punt de la Resolució de finalització i arxiu de l'expedient núm. 51E/2021, relatiu a l'avaluació ambiental estratègica del Pla especial del sistema general de l'Hospital Universitari Son Espases, TM Palma, (BOIB núm. 26, de 28 de febrer de 2023), expedient núm. 51E/2021:

On diu: «Pla Director Sectorial de Telecomunicacions de les Illes Balears»

Ha de dir: «Pla especial del sistema general de l'Hospital Universitari Son Espases»

2. Notificar aquesta resolució al promotor i a l'Ajuntament de Palma.

 

(Signat electrònicament: 1 de febrer de 2024)

La directora general de Coordinació i Harmonització Urbanística Maria Paz Andrade Barberá Per suplència de la presidència de la CMAIB (BOIB núm. 106, de 29/07/2023)