Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 69194
Informació pública de l'estudi d'impacte ambiental i del Projecte d’Ampliació d’activitat de valorització i transferència de residus i estudi d’impacte ambiental de l’Empresa Adalmo, S.L.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 7/2022, de 8 d'abril, de residus i sòls contaminats per a una economia circular i amb la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, se sotmet a informació pública la sol·licitud d'ADALMO, S.L. (B07047525) d'autorització administrativa del Projecte d'Ampliació d'activitat de valorització i transferència de residus, subjecta a avaluació d'impacte ambiental ordinària. Pot resultar d'aplicació el que preveu el capítol III del títol II en matèria de consultes transfrontereres.

L'òrgan competent per autoritzar el projecte és el Servei de Residus i Sòls Contaminats de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

Les característiques principals s'assenyalen a continuació:

Expedient: 1/2024

Tipus d'activitat: gestió de residus perillosos i no perillosos

Situació:  Parcel·la 49, 50, 51 i 52 de l'Àrea empresarial  de Ses Veles

Municipi: Bunyola

La documentació que correspon al projecte i a l'estudi d'impacte ambiental es pot consultar al Servei de Residus i Sòls Contaminats de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic (c/Gremi Corredors, 10 CP 07009 Palma) i a http://residus.caib.es. També es poden formular les al·legacions que es considerin pertinents en el termini de trenta dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a data de la signatura electrónica (26 de gener de 2024)

El director general Diego Viu Domínguez