Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT DE RECERCA I FORMACIÓ AGROALIMENTÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (IRFAP)

Núm. 51033
Acord del Consell d’Administració de l’IRFAP (Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears) de delegació de funcions corresponents a l'òrgan de contractació a la persona titular de la Gerència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió de data 30 de novembre de 2023 del Consell d'Administració de l'IRFAP (Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears), en relació al punt número 2 de l'Ordre del dia de Delegar a la persona titular de la Presidència i de la Gerencia determinades facultats que corresponen al Consell d'Administració com a òrgan de contractació, es va adoptar l'acord següent:

Primer.- D'acord amb el que preveu l'article 28.2 del Decret 28/2014, de 27 de juny, d'aprovació dels Estatuts de l'IRFAP, es deleguen les següents funcions corresponents a l'òrgan de contractació:

a. Es deleguen en la persona titular de la Gerència les facultats d'iniciar, aprovar, adjudicar i formalitzar els contractes menors, dels quals n'haurà de donar compte a cada sessió del Consell d'Administració.

b. Es deleguen en la persona titular de la Gerència les facultats d'iniciar, aprovar, adjudicar i formalitzar, sempre i quant es compti amb l'autorització prèvia del Consell d'Administració, els expedients negociats, oberts, i basats en un Acord marc o Sistemes dinàmics d'adquisició, sempre i quan l'import de licitació sigui igual o inferior a cinquanta mil euros (€50.000), IVA exclòs, dels quals n'haurà de donar compte a cada sessió del Consell d'Administració.

Quan l'import de licitació sigui superior a cinquanta mil euros (€50.000), IVA exclòs, el Consell d'Administració iniciarà i aprovarà els expedients negociats, oberts i basats en un Acord marc o Sistemes dinàmics d'adquisició. Es delega en la persona titular de la Gerència les facultats d'adjudicar i formalitzar aquests contractes.

c. Es deleguen en la persona titular de la Gerència les facultats de recepcionar i liquidar els contractes, inclosa la cancel·lació i devolució de la garantia definitiva.

d. Es deleguen en la persona titular de la Gerència les facultats de prorrogar i modificar els contractes, quan l'import del contracte inicial sigui igual o inferior a cinquanta mil euros (€50.000), IVA exclòs, dels quals n'haurà de donar compte a cada sessió del Consell d'Administració.

Quan l'import del contracte inicial sigui superior a cinquanta mil euros (€50.000), IVA exclòs, el Consell d'Administració prorrogarà i modificarà els contractes. Les formalitzacions de les pròrrogues i modificacions es deleguen en la persona titular de la Gerència.

e. Es deleguen en la persona titular de la Gerència les facultats inherents als acctes de tràmit i de finalització dels expedients de contractació.

Segon.- Encomanes de gestió. Es delega en la persona titular de la Gerència la facultat d'acordar encomanes de gestió als ens que tinguin la consideració de mitjà propi, fins un valor de cinquanta mil euros (€50.000), IVA exclòs, per expedients de prestacions de serveis i subministraments.

Quan l'import de l'encomana de gestió sigui superior a cinquanta mil euros (€50.000), IVA exclòs, l'acordarà el Consell d'Administració.

 

Palma, a data de signatura digital (24 de gener de 2024)

El Secretari del Consell d'Administració Miguel Obrador Bou