Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI DE MALLORCA

Núm. 51938
Aprovació de la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu i de nomenament de personal funcionari de carrera de l’escala d’administració general, subescala tècnica, tècnic –a d’administració general del subgrup A1 de l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca, i d’adjudicació dels llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En dates 24 de novembre de 2023 i 25 de gener de 2024, el director gerent de l'Agencia de Defensa del Territori de Mallorca ha dictat les següents resolucions:

Resolució de data 24 de novembre de 2023:

“Vist l'Acord del Tribunal Qualificador de proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala tècnica, tècnic -a d'administració general del subgrup A1, de l'Agència del Territori i del nomenament com a funcionaris de carrera, de data 23 de novembre de 2023, i un cop comprovat el compliment dels requisits per ser nomenats funcionaris de carrera.

RESOLC

Primer.- Aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala tècnica, tècnic -a d'administració general del subgrup A1 de l'Agència del Territori, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document.

D'acord amb l'article 52.3 de la Llei 3/2007, en concordança amb l'article 61.8 del TREBEP, aquesta llista conté, com a màxim, tantes persones aprovades com el nombre de places convocades.

Segon.- Nomenar personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala tècnica, tècnic -a d'administració general del subgrup A1 de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca, a les persones aspirants que han superat el procediment selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a la convocatòria d'aquestes places, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document.

Tercer.- Publicar aquesta resolució a la Seu electrònica de l'Agència del Territori i al tauler d'anuncis, als efectes oportuns.

 

ANNEX 1

ORDRE

LLINATGES I NOM

DNI

1

Pérez Noguera, Alicia María

***7793**

2

Arboix Roura, Irene María

***7029**

3

Grajera Boza, Eva María

***3238**

4

Ferrer Cifre, Laura

***2656**

Resolució de data 25 de gener de 2024:

“Atès que per Resolució del director gerent de l'Agència de Defensa del Territori de data 24 de novembre de 2023, es va aprovar la llista definitiva de persones aspirants que van superar el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala tècnica, tècnic -a d'administració general del subgrup A1 de l'Agència de Defensa del Territori i se´ls va nomenar personal funcionari de carrera.

 

Vist l'Acord del Tribunal Qualificador de proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala tècnica, tècnic -a d'administració general del subgrup A1, del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori i del nomenament com a funcionaris de carrera, de data 22 de novembre de 2023, pel qual s'adjudiquen els llocs de treball corresponents de conformitat amb els resultats del tràmit de comunicació de l'ordre de preferència dels llocs de treball oferts.

Atès l'informe favorable de fiscalització prèvia, de data 24 de gener de 2024 de fiscalització prèvia, número 2024/0004.

RESOLC

PRIMER.- Adjudicar els llocs de treball corresponents d'acord amb allò que s'indica a l'Annex I d'aquesta Resolució, a les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a la categoria tècnic –a d'administració general, de conformitat amb els resultats del tràmit de comunicació de l'ordre de preferència dels llocs de treball oferts. D'acord amb l'article 22.1 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears i el punt 9.1 de les bases específiques de la convocatòria, els llocs de prefectures orgàniques i llocs singularitzats s'adjudiquen en adscripció provisional.

SEGON.- Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. Les persones nomenades disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, comptat a partir del dia següent a la publicació, per al jurament o promesa i la presa de possessió.

TERCER.- L'adscripció al lloc de treball del personal relacionat es durà a terme amb resolucions individualitzades del director gerent de l'Agència de Defensa del Territori.

 

ANNEX I

ORGANISME: AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI DE MALLORCA. Torn lliure ordinari

NÚM

LLINATGES I NOM

CODI DE LLOC

NOM DEL LLOC

DEPARTAMENT

ÒRGAN

UNITAT

DESTI NACIÓ

TL

FP

TIPUS D'ADSCRIPC IÓ

1

PEREZ NOGUERA, ALICIA MARIA

F00040002

TÈCNIC -A JURÍDIC -A

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

PALMA

G

C

DEFINITIVA

2

ARBOIX ROURA, IRENE MARIA

F00040001

TÈCNIC -A JURÍDIC -A

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

PALMA

G

C

DEFINITIVA

3

GRAJERA BOZA, EVA MARIA

F00040001

TÈCNIC -A JURÍDIC -A

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

PALMA

G

C

DEFINITIVA

4

FERRER CIFRE, LAURA

F00040001

TÈCNIC -A JURÍDIC -A

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITO RI

PALMA

G

C

DEFINITIVA

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució en el termini d'UN MES. Contra la desestimació expressa del recurs de reposició podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de DOS MESOS, comptadors a partir del dia següent de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs. Un cop transcorregut un mes des de la interposició del recurs de reposició sense que s'hagi notificat la resolució, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu, contra la desestimació presumpta del recurs de reposició, sense limitació temporal, mentre no hi hagi resolució expressa.

 

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb l'article 4.2 dels Estatuts de l'Agència, aprovats pel Ple del Consell Insular de Mallorca, en sessió de dia 10 de novembre de 2008 (darrera publicació BOIB núm. 41, de 30/03/2019), la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (26 de gener de 2024)

El secretari delegat de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca, PS Jaume Adrover Cànaves (BOIB núm. 28 de 04/03/2023)