Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 51865
Renúncia presentada per una de les aspirants al procés selectiu per a la cobertura de cinc places de la categoria policia local de l’Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa constar que, mitjançant la Resolució d'Alcaldia número 2024-0121 de data 25 de gener de 2024, s'ha resolt la renúncia presentada per una de les aspirants al procés selectiu per a la cobertura de cinc places de la categoria policia local de l'Ajuntament de sa Pobla, i en conseqüència, es declara deserta una de les places conforme el següent:

«RESOLUCIÓ DE BATLIA

Biel Ferragut Mir, Batle-President de l'Ajuntament de sa Pobla, vist que en aquesta Administració es segueix el procés selectiu per a proveir com a personal funcionari de carrera, 5 places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament de Sa Pobla, escala d'Administració especial, subescala serveis especials, grup C, subgrup C1, corresponent 3 places a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2021 i 2 places a l'Oferta Pública de l'any 2022 (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022), mitjançant procediment ordinari, sistema d'oposició.

Havent-se fet públic el Decret núm. 2024-0007, de data 02 de gener de 2024, mitjançant el qual es nomenava com a funcionaris en pràctiques als aspirants que han superat el procediment selectiu descrit anteriorment, en data 24 de gener de 2024 s'ha rebut instància per part de la senyora Aida Álvarez Gómez, amb núm. 2023-E-RE-356, en la que renunciava al nomenament i a la plaça adjudicada (RLTF0040).

S'ha comprovat que en data 03 de gener de 2024, per part de l'Ajuntament de sa Pobla es va fer comunicació a l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) amb les dades dels aspirants que havien superat el procés selectiu i que havien de realitzar el curs bàsic de capacitació corresponent a la categoria de policia local, resultant necessària la seva superació per a ésser nomenada funcionària de carrera posteriorment.

Així, amb la renúncia de l'aspirant Aida Álvarez Gómez, no resulta possible nomenar un altre aspirant per cobrir el seu lloc, ja que a la llista d'aprovats remesa pel Tribunal només constaven cinc persones, les quals han estat distribuïdes entre les cinc places convocades.

A la vista d'aquests antecedents, i de conformitat amb l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER.- Acceptar la renúncia formulada per la senyora Aida Álvarez Gómez amb DNI ***0834** en relació al procediment selectiu per a proveir com a personal funcionari de carrera cinc places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament de Sa Pobla.

SEGON.- Declarar deserta la plaça amb número RLTF0040 ja que no ha estat possible la seva cobertura mitjançant procediment ordinari, i per tant, s'ha d'incloure en futurs procediments selectius a celebrar.

TERCER.- Notificar la present Resolució a la persona interessada, així com a l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), i publicar la renúncia i vacant en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

QUART.- Donar compte d'aquesta Resolució al Departament de Recursos Humans així com a la Intervenció d'aquest Ajuntament

 

Sa Pobla, a la data de signatura electrònica (26 de gener de 2024)

El batle (Antoni Simó Tomàs Cañellas)