Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 50169
Nomenament de personal funcionari de carrera i adjudicació del lloc de treball a la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs-oposició per cobrir una plaça d'arquitecte/a, personal funcionari, escala d'administració especial, grup A, subgrup A1 de l'Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia núm. 2024/61, de 22 de gener de 2024, s'ha resolt el següent:

«NOMENAMENT DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA I ADJUDICACIÓ DEL LLOC DE TREBALL A LA PERSONA ASPIRANT QUE HA SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS-OPOSICIÓ PER COBRIR UNA PLAÇA D'ARQUITECTE/A, PERSONAL FUNCIONARI, ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, GRUP A, SUBGRUP A1 DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la corporació, venc a dictar la següent

RESOLUCIÓ

Antecedents

1. En data 10 de desembre de 2022 es varen publicar al BOIB núm. 160 les bases de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs-oposició per cobrir set places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí, i l'anunci al BOE núm. 307, de 23 de desembre de 2022.

2. Una d'aquestes set places, entre d'altres, és la d'arquitecte/a municipal.

3. En data 24 de març de 2023, es va publicar la llista provisional de persones admeses i excloses a aquest procés selectiu.

4. En data 28 de setembre de 2023, es va publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses a aquesta convocatòria, així com l'acta provisional dels mèrits al·legats a la fulla d'autobaremació, en la qual s'atorgava un termini de set dies hàbils per esmenar errors de fet, materials o aritmètics.

5. En data 16 d'octubre de 2023, es va realitzar l'examen tipus test de la fase d'oposició.

6. En data 17 d'octubre de 2023, el tribunal va publicar l'acta de de confecció de la llista provisional de puntuacions obtingudes a la fase d'oposició, atorgant un termini de set dies hàbils des de la publicació d'aquesta acta per presentar reclamacions i/o per sol·licitar la revisió del seu examen davant el Tribunal.

7. En data 27 d'octubre de 2023, el tribunal va publicar l'acta de contestació a les al·legacions presentades a la fase d'oposició.

8. En data 6 de novembre de 2023, el tribunal va publicar l'acta de revisió de l'examen de la fase d'oposició.

9. En data 17 de novembre de 2023, el tribunal va publicar l'acta d'aprovació de la llista definitiva de puntuacions obtingudes a la fase d'oposició d'aquesta convocatòria.

10. En data 27 de novembre de 2023, s'ha publicat l'acta del tribunal d'aprovació de les correccions d'esmenes de la llista provisional dels mèrits al·legats, així com la Resolució de batlia que aprova la llista definitiva de mèrits al·legats d'acord amb l'autobaremació aportada i de persones aspirants que han superat l'exercici de la fase d'oposició d'aquest procés selectiu.

11. En data 29 de novembre de 2023, s'ha publicat la llista informativa de l'ordre de les persones aspirants d'acord amb la puntuació de la fase d'oposició i la puntuació al·legada en la declaració responsable del procés d'estabilització per concurs-oposició d'una plaça d'arquitecte/a, personal funcionari, de l'Ajuntament de Santanyí.

12. D'acord amb la llista informativa, s'ha requerit a les dues primeres persones aspirants segons l'ordre de prelació establert perquè en un termini de deu dies hàbils acreditin els mèrits i els requisits al·legats en la declaració responsable, així com la presentació de l'escrit d'elecció del lloc de treball oferit.

13. Dins el termini indicat anteriorment, les dues persones interessades han presentat tota la documentació requerida a través del registre electrònic de l'Ajuntament.

14. En data 22 de desembre de 2023, s'ha publicat l'acta de comprovació dels mèrits i d'aprovació de la llista provisional de les puntuacions obtingudes per les persones aspirants en aquesta convocatòria, atorgant un termini de 7 dies hàbils per fer al·legacions.

15. En data 11 de gener de 2024, el tribunal qualificador competent del procés selectiu ha publicat l'acta d'elevació de la llista provisional a definitiva de les puntuacions obtingudes per les persones aspirants en aquesta convocatòria amb assignació del lloc de feina i proposta de la seva aprovació per la batlessa de la corporació.

16. En data 19 de gener de 2024, per Resolució de batlia núm. 2024/44, s'ha aprovat la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema de concurs oposició per cobrir una plaça d'arquitecte/a, personal funcionari de carrera, escala d'Administració especial, grup A, subgrup A1.

17. En data 19 de gener de 2024, la Interventora ha emès informe de fiscalització favorable.

Fonaments de dret

- Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

- Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

- Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les Administracions Públiques.

- Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

- Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

- Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

- Base 16.2 i 16.3 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs-oposició per cobrir set places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí (BOIB núm. 160, 10 de desembre de 2022).

En conseqüència, RESOLC:

Primer. Nomenar, en virtut de la base 16.3 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs-oposició per cobrir set places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí i la Resolució de batlia núm. 2024/44, de 19 de gener de 2024, a DANIEL FELIU SASTRE, amb DNI 43**67***, com a personal funcionari de carrera, arquitecte municipal, escala d'Administració especial, grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Santanyí.

Segon. Adjudicar el lloc de treball següent, d'acord amb l'opció seleccionada per la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs-oposició per cobrir una plaça d'arquitecte/a, personal funcionari de carrera, escala d'Administració especial, grup A, subgrup A1:

UNITAT

CODI LLOC

LLOC DE TREBALL

CD

CE

GR

TJ

LLINATGES I NOM DEL TITULAR

URBANISME (AUR0100000)

F90240002

ARQUITECTE/A

26

72

A1

JG

FELIU SASTRE, DANIEL

Tercer. Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. La persona nomenada disposarà d'un termini de 3 dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació, per efectuar la presa de possessió».

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'establert a la base 16.2 de les que han regit el procés selectiu i en compliment del que es disposa en l'article 62.1.b de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Contra aquesta resolució que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la publicació del present anunci, davant la batlia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar-se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (24 de gener de 2024)

El batle accidental Joan Gaspar Aguiló Martínez (Per resolució núm. 2024/57 de dia 20.01.2024)