Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 47923
Resolució de la Presidència de l’IMAS per la qual s’adjudiquen els llocs de treball a les persones que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l’ingrés com a personal funcionari a l’escala d’administració general, subescales, classes i especialitats del subgrup A1 de l’IMAS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (d'ara endavant IMAS), de data 26 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 140, de 29 d'octubre de 2022), es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups A1 i A2 de les places de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022.

2. En data 20 d'octubre de 2023, es va publicar l'acord del Tribunal Qualificador d'estimació o desestimació de les al·legacions a la llista provisional de mèrits, resolució d'empats, aprovació de la llista definitiva de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, del subgrup A1 i oferiment de llocs.

3. En sessió celebrada dia 22 de novembre de 2023, el Tribunal Qualificador, després d'haver revisat l'ordre de preferència d'elecció dels llocs oferts de les persones aspirants i atenent l'ordre de puntuació establert a la llista definitiva de baremació de mèrits, va aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'Administració general, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica superior (dret), subgrup A1, corresponent a l'oferta extraordinària per a l'any 2022, i va proposar el seu nomenament com a personal funcionari de carrera de l'IMAS.

4. El 24 de novembre de 2023 la presidència de l'IMAS va resoldre nomenar personal funcionari de carrera a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescales, classes i especialitats del subgrup A1 de l'IMAS

Fonaments de dret

I. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

II. Atès l'establert a la base 9.1 de l'Annex II de la Resolució de la Presidència de l'IMAS, de data 26 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 140, de 29 d'octubre de 2022), per la qual es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups A1 i A2 de les places de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022, i d'acord amb l'article 52.3 de la Llei 3/2007, en concordança amb l'article 61.8 del TREBEP, la llista de persones que han superat el procés selectiu ha de contenir, com a màxim, tantes persones aprovades com el nombre de places convocades.

III. La Presidència de l'IMAS es l'òrgan competent per resoldre els procediments de selecció i nomenar el personal funcionari de carrera, d'acord amb allò que es preveu en l'article 7.2 13) i 14) del text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

Per tot això,

 

Resolc

1. Adjudicar els llocs de treball de l'escala d'administració general, subescala tècnica, classe tècnic-tècnica superior, del subgrup A1, de l'IMAS, a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari.

DNI

Llinatges, Nom

Codi lloc

Lloc

Unitat

Tipus adscripció

***6053**

Vanrell Julià, Mª dels Àngels

F0005003K-1

Tècnic-a d'administració general

Secció d'Atenció a la Ciutadania

Definitiva

***1774**

Vallespir Flo, Marta Joana

F00050001-1

Tècnic-a d'administració general

Servei Jurídic de Recursos Humans

Definitiva

***0912**

Berges Bueno, Mònica

F00540001-1

Instructor/a

Servei d'Autoritzacions, Acreditació, Registre i Inspecció de Serveis Socials

Definitiva

***3569**

Nicolau Llabrés, Antònia

F00050002-1

Tècnic-a d'administració general

Servei Jurídic Administratiu

Definitiva

***4022**

Moragues Marqués, Isabel

F00050002-2

Tècnic-a d'administració general

Servei Jurídic Administratiu

Definitiva

2. Notificar individualment als interessats.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present Resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 25 de gener de 2024

El president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre