Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 51607
Acord del Consell de Govern de 26 de gener de 2024 pel qual es corregeixen les errades materials existents en l’Acord del Consell de Govern, de 5 de gener de 2024, de nomenament de la directora de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell de Govern, en sessió de 5 de gener de 2024, va adoptar l'Acord mitjançant el qual es nomena la directora de l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral —IBASSAL.

Posteriorment, s'han detectat unes errades materials que cal rectificar en la redacció de la versió castellana i catalana d'aquest Acord.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, en la sessió de 26 de gener de 2024, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Corregir les errades materials observades en el punt primer de l'Acord de nomenament de la directora de l'IBASSAL, de 5 de gener de 2024, en els termes següents:

On hi diu:

Primer. Nomenar a la senyora Ana Martín Hernando, director de l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL), amb efectes des del dia 8 de gener de 2024.

Hi ha de dir:

Primer. Nomenar la senyora Ana María Martín Hernando, directora de l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL), amb efectes des del dia 10 de gener de 2024.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 26 de gener de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens