Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANCOR DE LA VALL

Núm. 49378
Acord del Ple, de data 24 de gener de 2024, de l’Ajuntament de Mancor de la Vall pel qual s'aprova inicialment el Pressupost Municipal per a l'exercici 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment en sessió ordinària del Ple d'aquesta Entitat, de data 24 de gener de 2024, el Pressupost General, Bases d'Execució, i la plantilla de personal per a l'exercici econòmic 2024, conformement al previst en l'article 169 del Text Refós de la llei Reguladora d'Hisendes Locals aprovat per Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març i l'article 20 del Reial decret 500/1990, de 20 d'abril, s'exposa al públic l'expedient i la documentació preceptiva per termini de quinze dies des de la publicació d'aquest anunci, a l'efecte de reclamacions i al·legacions.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquesta Entitat [http://mancordelavall.sedelectronica.es].

De conformitat amb l'acord adoptat el Pressupost es considerarà definitivament aprovat, si durant el citat termini no presentin reclamacions.

 

Mancor de la Vall, a data de signatura electrònica (25 de gener de 2024)

El batle Josep Frontera Martorell