Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 47108
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, i president del SOIB, per la qual s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de la concessió i denegació de beques de la convocatòria SOIB JOVE BEQUES D’ÈXIT per a l'estudi, per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, Programa Illes Balears per al període 2021-2027, que hagin cursat segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears, durant el quadrimestre de febrer a juny de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), per la qual s'autoritza i disposa la despesa, es reconeix l'obligació i es proposa el pagament de la concessió i denegació de beques de la convocatòria SOIB JOVE BEQUES D'ÈXIT per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, Programa Illes Balears per al període 2021-2027, que hagin cursat segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears, durant el quadrimestre de febrer a juny de 2023

Antecedents

1.- Mitjançant la Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 19 de setembre de 2022 (BOIB núm. 125, de 24 de setembre), s'aprova la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per concedir beques per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys matriculades en els cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, durant els cursos 2022-2025, i inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, Programa Illes Balears per al període 2021-2027.

2.- D'acord amb el punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones joves desocupades que cursin segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears per al període 2022-2023, entre d'altres (els cursos quadrimestrals octubre-febrer i febrer-juny).

3.- D'acord amb l'apartat 10 de l'annex de la Resolució de convocatòria esmentada, el SOIB ha de tramitar el pagament una vegada finalitzat el curs escolar i comprovar d'ofici que compleix amb els requisits que estableix aquesta convocatòria.

4.- En data 10 de novembre de 2023, la cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió Administrativa i Jurídica, va emetre un informe sobre la concessió i denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

5.- En data 15 de novembre de 2023, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució de concessió i denegació en la qual se concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, és a dir de dia 21/11/2023 a dia 04/12/2023, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients.

6.- D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, la proposta de resolució es va notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

7.- Dins el termini establert, la senyora Lucía Darder Moreno amb DNI núm. ***7198** ha presentat al·legacions contra la proposta en la que es denega l'ajut per no haver estat inscrita com a demandant d'ocupació desocupada el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

La senyora Darder (núm. d'expedient BESO2 54/22-23) al·lega que estava inscrita com a demandant d'ocupació el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives (dia 12/02/2023).

Segons especifica el punt 5.1 c de l'annex de la convocatòria és requisit de la mateixa «estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives», és a dir el dia 12 de febrer de 2023.

Segons les dades consultades a la plataforma del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), la senyora Darder va causar baixa per no renovació de la demanda amb data 16/11/2022 i va tornar a donar-se d'alta com a demandant d'ocupació amb data 20/03/2023, per tant el dia 12 de febrer de 2023 no complia el requisit d'estar inscrita com a demandant d'ocupació desocupada. Per aquest motiu, no s'accepta aquesta al·legació.

8.- El dia 7 de desembre de 2023, és a dir fora del termini establert per a presentar al·legacions, la senyora Ángela Marzo Fernández amb DNI núm. ***1477**  ha presentat al·legacions contra la proposta en la que es denega l'ajut per no haver estat inscrita com a demandant d'ocupació desocupada el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

La senyora Marzo (núm. d'expedient BESO2 65/22-23) al·lega que estava inscrita com a demandant d'ocupació el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives (dia 12/02/2023).

Segons especifica el punt 5.1 c de l'annex de la convocatòria és requisit de la mateixa «estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives», és a dir el dia 12 de febrer de 2023.

Segons les dades consultades a la plataforma del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), la senyora Marzo estava inscrita com a demandant d'altres serveis des de 13 de novembre de 2021, però no com a demandant d'ocupació desocupada, és a dir en recerca efectiva de feina. Per aquest motiu, no s'accepta aquesta al·legació.

9.- Les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta resolució han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'administració de l'Estat.

10.- S'ha comprovat que els alumnes que consten en l'annex I d'aquesta resolució estan al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i que compleixen les obligacions que consten en el punt 5.1 de l'annex de la Resolució de convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

11.- S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex II d'aquesta resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen.

12.- Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 19213 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs.

Fonaments de dret

1.- Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 19 de setembre de 2022 (BOIB núm. 125, de 24 de setembre), per la qual s'aprova la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per concedir beques per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys matriculades en els cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, durant els cursos 2022-2025, i inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, Programa Illes Balears per al període 2021-2027.

2.- L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3.- D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decreto de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4.- La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5.- El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6.- D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

7.- Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

8.- D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

9.- La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10.- D'acord amb el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears,  pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 94, de 10 de juliol de 2023), el SOIB està adscrit a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

Per tot això, dict la següent

 

RESOLUCIÓ

Primer.- Concedir una subvenció per un import total de 39.760,00€ en concepte de beca a les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta Resolució.

L'import total de la beca que correspon a cada alumne s'ha de calcular d'acord amb el que estableix l'apartat 7 de l'annex de la Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 19 de setembre de 2022 (BOIB núm. 125, de 24 de setembre): 568 euros per àmbit de coneixement cursat amb aprofitament.

Segon.- Denegar la concessió d'una subvenció en concepte de beca per a l'estudi del programa de segona oportunitat a les persones que consten a l'annex II d'aquesta resolució pels motius que s'hi expressen.

Tercer.- Autoritzar i disposar la despesa per l'import global de 39.760,00€ a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 19213 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs.

Quart.- Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per l'import global de 39.760,00€ a favor de les persones beneficiàries que consten en l' annex I d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 19213 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs.

Cinquè. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 14 de desembre de 2023)

La directora del SOIB Catalina Jiménez Aleñar Per delegació de firma del president del SOIB (Resolució de 24 d'octubre de 2023, BOIB núm. 145, de 26 d'octubre)

 

ANNEX I Sol·licituds concedides

 

CONCE

ANY

DNI/NIE

NOM

LLINATGES

Núm. EXPEDIENTE

CENTRE EDUCATIU CEPA

ÀMBITS DE

CONEIXEMENT CURSATS

AMB APROFITAMENT (MÀXIM 3)

IMPORT

23747

2023

****7095**

HAKIMA

AHABCHI SABIR

BESO2 22/2022-23

Sa Pobla

3

1.704,00 €

23758

2023

****2459**

MUHAMAD NOUR

AL SALIM AL HARIRI

BESO2 59/2022-23

Son Canals

3

1.704,00 €

23744

2023

****0939**

BRYAN

ARGUELLO SALAZAR

BESO2 19/2022-23

Son Canals

2

1.136,00 €

23765

2023

****7585**

JORGE JUAN

CARBONELL MARTINEZ

BESO2 70/2022-23

Calvià

3

1.704,00 €

23759

2023

****0962**

NOA

COSTA FERNÁNDEZ

BESO2 60/2022-23

Joan Mir i Mir

2

1.136,00 €

23737

2023

****1409**

ANTONIO

CRUZ CORTES

BESO2 8/2022-23

Son Canals

3

1.704,00 €

23736

2023

****7021**

OSCAR

DOMINGUEZ COROMINAS

BESO2 6/2022-23

IES Antoni Maura

1

568,00 €

23755

2023

****7980**

FARAH

EL MASSAOUDI BOUAZZATI

BESO2 46/2022-23

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

23746

2023

****6448**

CARLOS

GARCIA GONZALEZ

BESO2 21/2022-23

Calvià

1

568,00 €

23739

2023

****9518**

AINHOA

GARCIA HERNANDEZ

BESO2 12/2022-23

Arenal

3

1.704,00 €

23743

2023

****0557**

LUCIA

GARCIA SANCHO

BESO2 17/2022-23

Joan Mir i Mir

1

568,00 €

23751

2023

****7521**

JUAN MANUEL

IZQUIERDO ARREBOLA

BESO2 32/2022-23

Son Canals

3

1.704,00 €

23760

2023

****8758**

AQUILINA

JIMENEZ ZAMORA

BESO2 62/2022-23

Sud

3

1.704,00 €

23748

2023

****2912**

ESTEFANIA

LOPEZ VIDAL

BESO2 24/2022-23

Camp Rodó

1

568,00 €

23754

2023

****2221**

PEDRO

MANERA JODIN

BESO2 45/2022-23

Alcúdia

1

568,00 €

23740

2023

****8306**

BEATRIZ

MARCA TODEA

BESO2 14/2022-23

Sud

3

1.704,00 €

23749

2023

****8385**

NICOLAS

MARTINEZ COSTA

BESO2 29/2022-23

Calvià

3

1.704,00 €

23741

2023

****2264**

MARIA

MAYA SILVA

BESO2 16/2022-23

Arenal

2

1.136,00 €

23752

2023

****9507**

ZAHIRA

MORALES COLL

BESO2 34/2022-23

Arenal

1

568,00 €

23764

2023

****6095**

CRISTIAN

ORTIZ FERNANDEZ

BESO2 69/2022-23

IES Antoni Maura

1

568,00 €

23753

2023

****0979**

ALICIA

PECO MINGUEZ

BESO2 44/2022-23

Camp Rodó

2

1.136,00 €

23762

2023

****6773**

NEUS

POL RÚJULA

BESO2 67/2022-23

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

23745

2023

****3399**

PATRICIA

PORTILLO GONZÁLEZ

BESO2 20/2022-23

Camp Rodó

3

1.704,00 €

23756

2023

****3992**

ALEJANDRO

PUZO NÚÑEZ

BESO2 53/2022-23

Camp Rodó

2

1.136,00 €

23767

2023

****7638**

LLIBERT

QUETGLAS QUETGLAS

BESO2 74/2022-23

La Balanguera

1

568,00 €

23761

2023

****1043**

MIQUEL PAU

QUIRINI VALLS

BESO2 66/2022-23

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

23763

2023

****1818**

ALBERTO

ROBLES COVAS

BESO2 68/2022-23

Sud

2

1.136,00 €

23738

2023

****9150**

JUAN LUIS

RODRIGUEZ GOMEZ

BESO2 9/2022-23

Es Raiguer

3

1.704,00 €

23757

2023

****2097**

VICTORIA

ROMERO GANZALEZ

BESO2 57/2022-23

Alcúdia

3

1.704,00 €

23768

2023

****9184**

JENNIFER

SILES NUNES

BESO2 76/2022-23

La Balanguera

2

1.136,00 €

23766

2023

****1136**

ISAAC

VALDERRAMA BATALLA

BESO2 72/2022-23

Camp Rodó

3

1.704,00 €

 

 

 

 

 

 

 

TOTAL

39.760,00 €

 

ANNEX II Sol·licituds denegades

DNI/NIE

NOM

LLINATGES

Núm. Expedient

MOTIU 1

MOTIU 2

Punt convo 1

Punt convo 2

****0868**

SARA

ABDELLAOUI SAID

BESO2 61/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c) ; 5.1.d)

 

****0337**

TAMARA

ALFARO FLORIT

BESO2 80/2022-23

Fixo discontinu

 

1)

 

****9514**

JESSICA

AMAYA IBAÑEZ

BESO2 27/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c) ; 5.1.d)

 

****9514**

AROA

AMAYA IBÁÑEZ

BESO2 26/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****1361**

CARMEN ELISA

AUGUSTO MACHADO

BESO2 3/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****9796**

BONIFACIO

AYALA SANTIAGO

BESO2 42/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.c) ; 5.1.d)

5.1.e)

****8266**

MOUCHINE

AZAHRAI

BESO2 11/2022-23

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

 

****5908**

ALINA

BALAN

BESO2 13/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****7541**

JAUME

BALLESTER DIAZ

BESO2 37/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****3625**

IBRAHIM

BARRY

BESO2 36/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.c) ; 5.1.d)

5.1.e)

****7297**

FATIMA

BOUHAMID

BESO2 75/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.c) ; 5.1.d)

5.1.e)

****6545**

VALERIA ANDREA

BURBANO JARAMILLO

BESO2 47/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.c) ; 5.1.d)

5.1.e)

****7454**

MARCOS

CASTAÑO CARRIÓN

BESO2 18/2022-23

Fixo discontinu

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

1)

5.1.d)

****8689**

AITANA

CASTRILLON MOLINA

BESO2 31/2022-23

No tenir més de 18 anys (o no complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.b)

5.1.c) ; 5.1.d)

****1100**

SALVADOR

CRUZ CORTES

BESO2 7/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****5839**

NORA

CRUZ MORALES

BESO2 30/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****7198**

LUCIA

DARDER MORENO

BESO2 54/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****4293**

JANIRA

DE ARCE DEL TORO

BESO2 51/2022-23

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

 

****7491**

SIHAM

EL HAMZAOIU DOUIRI

BESO2 25/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****7381**

NEUS

GARAU GRANDE

BESO2 39/2022-23

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

1)

****0914**

MIRIAM

GARCIA NAVARRO

BESO2 2/2022-23

No tenir més de 18 anys (o no complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

5.1.e)

****8878**

MARCOS

GARRIDO MONTELL

BESO2 40/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****9602**

NAYDELINE LEONOR

GONZALEZ CEVALLOS

BESO2 1/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****3809**

BRAHAM ALEJANDRO

GUEVARA ACOSTA

BESO2 73/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c) ; 5.1.d)

 

****2398**

FRANCISCO

GUZMAN SANTOS

BESO2 78/2022-23

Fixo discontinu

 

1)

 

****2398**

RICARDO

GUZMAN SANTOS

BESO2 77/2022-23

Fixo discontinu

 

1)

 

****7389**

SABAH

HATTATI

BESO2 38/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****0100**

CLARA

HIDALGO AGUILERA

BESO2 10/2022-23

No estar matriculat a 2n, 3r o 4t d'ESPA als centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears al segon quadrimestre del curs 2022-2023

 

5.1.a)

 

****0281**

HUGO RICHARD

HOGHTON

BESO2 64/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.c)

5.1.e)

****2202**

XAVIER

MAGDALENO CAMPINS

BESO2 52/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****7470**

ADRIA

MARIN MARTORELL

BESO2 43/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****0512**

DANIEL

MARTINEZ SANS

BESO2 41/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****1477**

ANGELA

MARZO FERNANDEZ

BESO2 65/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****9946**

MAR

MATEU FIOL

BESO2 56/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****7096**

JUAN EUSEBIO

NAVARRO MORRO

BESO2 15/2022-23

Fixo discontinu

 

1)

 

****2055**

KIAN UNAI

NOACK KLUGERT

BESO2 28/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****1332**

BENJAMIN

OLIVERA MIRANDA

BESO2 49/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.c)

5.1.e)

****0889**

YASMINA

PAREJO REINA

BESO2 4/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****5141**

NÚRIA

PORTELLA LLUCH

BESO2 35/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****9844**

IVAN

RODDRIGUEZ DURAN

BESO2 79/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****4315**

NOELIA

SANCHEZ MARTINEZ

BESO2 23/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.c) ; 5.1.d)

5.1.e)

****3332**

DANIELA PAZ

SANTANDER HORMACHEA

BESO2 48/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****0116**

KARLA TATIANA

VALDEZ BARITUA

BESO2 71/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

 

****2306**

KEVIN JAVIER

VIVO SIMO

BESO2 55/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

 

****7297**

AINHOA

XAMENA GONZALEZ

BESO2 50/2022-23

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, ni en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c) ; 5.1.d)

 

****4243**

ALFONSO

ZIGAH CARRETERO

BESO2 58/2022-23

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)