Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 45654
Expedient 8746/2023. Aprovació inicial de la modificació puntual del PGOU de Sóller de 1998 per al canvi de qualificació d’una parcel·la assenyalada com a equipament i requalificació d’altres edificis públics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Assumpte: Publicació acord al BOIB

L'Ajuntament en Ple, en sessió extraordinària celebrada el 29 de desembre de 2023, va adoptar els següents acords:

«PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació puntual del P.G.O.U. de Sóller de 1998, per al canvi de qualificació d'una parcel·la assenyalada com a Equipament i requalificació d'altres edificis públics.

SEGON.- Disposar l'obertura d'un termini d'informació pública, que preveu l'article 55 de la LUIB, durant trenta dies al BOIB, en un dels diaris de major circulació i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament, fent-se constar de manera clara el localitzador uniforme de recursos de la seu electrònica per accedir a la documentació i sol·licitant-se en aquest temps informes a les administracions o ens les competències dels quals es puguin veure afectades conforme l'informe tècnic i l'article 55 de la LUIB, Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, i, a la vista del resultat de la informació pública, si s'introdueixen modificacions substancials, haurà d'aprovar-se provisionalment, en cas contrari, es procedirà a l'aprovació definitiva, sense necessitat de remissió a cap altre organisme, segons l'article 55.4.

TERCER.- Disposar la publicació del present acord mitjançant la inserció del corresponent anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major circulació i edicte al Tauler d'Anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament».

Seu electrònica de l'Ajuntament de Sóller: http://soller.sedeelectronica.es o a través de l'enllaç directe:

https://soller.sedelectronica.es/transparency/3f0a7614-9a12-4afe-89ce-a451040e30a0/

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Sóller, (signat electrònicament: 15 de gener de 2024)

El batle Miquel Nadal Vaquer