Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 45164
Rectificació d'errors al Reglament municipal de normalització lingüística (BOIB núm. 11, de gener de 2024) Edicte 542

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Capdepera a la sessió de dia 11 de desembre de 2024 va acordar l'aprovació provisional de la modificació del Reglament de normalització lingüística de l'Ajuntament de Capdepera (Annex 1, annex 3 i articles 19 i 20.)

En data 23/01/2024 (BOIB núm. 11) es va publicar la versió íntegra del Reglament de normalització lingüística de l'Ajuntament de Capdepera.

Atès que s'hi han detectat errors es publica un nou edicte amb els canvis rectificats:

Primera. Corregir la redacció del requisit de català de l'apartat Agrupacions professionals de l'ANNEX 1. Grau de coneixements de català a  exigir en les proves selectives de l'Ajuntament de Capdepera per al personal d'Administració General, que quedaria de la manera següent:

Grup

Titulació exigida

Nivell de català exigit

segons la Llei 4/2016

Nivell de català a valorar com a mèrit

Agrupacions Professionals

 

A2

B1: 1,5 punts

B2: 2 punts

C1: 2,5 punts

Segona. Adaptar l'annex 3 del Reglament a l'article 3.b) del Decret 11/2017, de 24 de març, de coneixement de la llengua catalana en els procediments selectius d'accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que quedaria de la manera següent:

ANNEX 3. Administració especial: cossos i escales inclosos en els articles 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de la Llei 2/2007

Grups

Coneixements de llengua catalana que s'exigeixen

A1, A2 i C1

Certificat de nivell B2

C2 i grup d'agrupacions professionals

Certificat de nivell B1

Tercera. Modificar la redacció dels articles 19 i 20 del Reglament de normalització lingüística, de la forma següent.

Article 19

En la provisió de llocs de treball per a cossos d'administració especial (Policia Local i altres) les persones candidates han de posseir el grau de coneixement de la llengua catalana determinat a l'annex 3 d'aquest reglament.

Article 20

1. En cada procés selectiu de personal s'haurà d'acreditar el corresponent certificat de coneixements de llengua catalana, conforme a la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública (annex 1); al Decret 2/2017, de 13 de gener, d'exigència del coneixement de la llengua catalana en els procediments de provisió de llocs de treball de les entitats locals de les Illes Balears reservats a personal funcionari de l'Administració local amb habilitació de caràcter nacional (annex 2); Decret 11/2017, de 24 de març, de coneixement de la llengua catalana en els procediments selectius d'accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o normatives que les substitueixin (annex 3).

Capdepera, en la data de la signatura electrònica (24 de gener de 2024)

La batlessa Mireia Francesca Ferrer Jaume