Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 43119
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 23 de gener de 2024 per la qual es modifica la composició del Jurat de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma i del Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 24 d'octubre de 2023, la consellera de Presidència i Administracions Públiques va dictar una resolució per la qual s'aproven la convocatòria pública i les bases per a la concessió de la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma i del Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears per a l'any 2024. Aquesta Resolució fou publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el 26 d'octubre de 2023.

2. El punt 5.2 de les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió de la Medalla d'Or i del Premi Ramon Llull per a l'any 2024 estableix que el Jurat està compost per un representant de cada conselleria, que ha de tenir la condició d'alt càrrec, a més del president o presidenta.

3. L'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 24 d'octubre de 2023 determina la composició del Jurat de la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma i del Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears per a l'any 2024.

4. El 6 de gener de 2024 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el Decret 2/2024, de 5 de gener, pel qual es disposa el cessament i el nomenament d'alts càrrecs de la Conselleria d'Educació i Universitats. Aquest Decret suposa el cessament com a membres del Jurat dels representants titular i suplent de la Conselleria d'Educació i Universitats. És per això que s'ha de modificar l'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 24 d'octubre de 2023 pel que fa als membres del Jurat que actuen en representació de la Conselleria d'Educació i Universitats.

Fonaments de dret

1. L'article 6 del Decret 2/2014, de 10 de gener, pel qual es regula la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en el punt 2, estableix que el jurat està compost per un representant de cada conselleria, que ha de tenir la condició d'alt càrrec, a més del president.

2. L'article 6 del Decret 3/2014, de 10 de gener, pel qual es regula el Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears, en el punt 2, estableix que el jurat està compost per un representant de cada conselleria, que ha de tenir la condició d'alt càrrec, a més del president.

3. El Decret 2/2024, de 5 de gener, pel qual es disposa el cessament i el nomenament d'alts càrrecs de la Conselleria d'Educació i Universitats.

4. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, assigna a la Direcció General de Relacions Institucionals i de Relacions amb el Parlament, entre d'altres, les funcions de coordinació administrativa i organització dels esdeveniments d'interès autonòmic.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar l'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'aproven la convocatòria pública i les bases per a la concessió de la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma i del Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears per a l'any 2024, en el sentit següent:

Allà on hi diu:

En representació de la Conselleria d'Educació i Universitats:

  • Titular: Sr. Antonio Luis Alcover Casasnovas, director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors
  • Suplent: Sr. Rafel Maura Reus, director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat

Hi ha de dir:

En representació de la Conselleria d'Educació i Universitats:

  • Titular: Sr. Sebastià Massanet Massanet, director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors.
  • Suplent: Sr. Ismael Alonso Sánchez, director general de Personal Docent i Centres Concertats.

2. Disposar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 23 de gener de 2024

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens